fredag 25 september 2015

Studiekaos

Vet ni känslan då man har en deadline på en studiegrej? Som bara MÅSTE blir klar före en viss tid! Och då inspirationen är noll. Då man hellre sitter och googlar på Frozen-tema till födelsedagskalas, byxor åt Astor (klart ALLA loppisar på FB måste kollas igenom) och man bara vill att det skall vara typ jul. 

Så känns det idag. 

Orkar inte mer läsa Finlands grundlag! Orkar inte fundera på olika kommunikationssätt och orkar inte fundera på den där uppgiften som skall vara klar på torsdagen.

Till råga på allt detta så har båda barnen varit sjuka i nästan två veckor till och från och Rimma fick antibiotika mot öroninflammation. Så vi är alla lite gnälliga i familjen just nu. Och fadern i familjen är givetvis på jobbet.

Skall åka iväg på studiedag till Pappa och Carina i morgon. Låsa in mig på något rum och studera medan de får underhålla barnen en stund. 

Trots snoret och hostan så bestämde vi oss för att fara iväg till bibban. Vi lämnade tillbaka böcker och lånade nya. Då vi kom hem så bakade vi pepparkakor så att vi skulle ha någonting att göra. 

Här får ni några bilder...nu skall jag studera... eller så gå in på finnmatkas nätsida och söka någon trevlig resa
Inga kommentarer: