fredag 21 oktober 2016

Kryssning

Vi stack iväg på tumis kryssning på onsdagen. Ännu på morgonen så visste vi inte om vi kommer iväg, Rimma hade fått enterovirus och var prickig som en korv och hade haft en riktigt jobbig natt, natten innan, så vi var tvungen att vänta in i det sista och se vartåt det barkade men det såg bra ut och vi kom oss iväg 😊

Vi körde på deluxe hytt då vi hade så mycket poäng 👍
Alltså maten ...maten skulle ju kunna få ett eget inlägg. Jag fullständigt älskar skaldjur så Happy Lobster var ett säkert kort! 
Choklad överraskning, gudomligt!
Puss puss 😂
Barnen hade varit hos Pappa & C och Mamma och K hämtade dem nästa dag. De fick umgås med sina mommon och moffan och hade haft det så roligt! Och redan på natten då Astor kom tassande till vår säng så fråga han: var är min tuliainen? 😂😊 De fick varsin lego förpackning och var jätteglada över dessa. 
På fredagen kurvade vi via S-market och köpte lite mat (och jag hittade amelia Jul) och for iväg till villan. Nu är vi här och njuter och funderar hur i hela fridens namn vi skall göra imorgon. ALLA barnens kläder lämnade hem 😰 Hela påsen med deras kläder ligger därhemma i deras rum. Så de har kläderna de har på sig samt ute kläderna. I gömmorna här på villan så hittade jag 10 paitor och ett par byxor och det kommer man inte så långt med om någon kisar ner sig... 😁 Så nu får vi ta en tur till närpes halpa-halli imorgon och shoppa lite, eller åka hem.

Inga kommentarer: