fredag 17 mars 2017

Resans bästa pryl å lite plastsnack

Nästan den bästa prylen på den här resan har varit denna lilla bok med små färgläggningsbilder från Tiger. Speciellt Rimma har suttit med dessa efter middagen och färglagt. Den tog slut igår men planerande som man är har jag nästa grej på lut. Dvd playern har inte varit framme en enda gång ännu. Ipaden och våra telefoner har de spelat på en stund varje dag. De hittar på egna lekar i både poolen och på hotellrummet. De har ju med en del leksaker så med dessa har de klarat sig fint. 

Vi hittade en krokodil i plastroskisen och tänkte:antingen är den sönder eller så har någon åkt hem och dumpat den. Så vi tog vara på den och kollade läget. Det visade sig att den var sönder (lite) i båda "framtassarna" så vi knöt om dem och vips kunde man använda den igen. Gillar inte att köpa en massa plaststuff så nu var vi ekovänliga och räddade denna och om den är ok ännu då vi åker hem lämnar jag en lapp på den och ber nån annan ta hand om den. 
Astors simring fick också hål och den fixade vi med reparationskit, så den kanske klarar sig, vi får se. 
Om någon undrar över varför jag gärna undviker plast osv så kan man bara googla fram sig och kolla vad som hittades i valens mage!

Anyway, vi har det bra här och några dagar till får vi vara. Funderar redan nu på hur vi kan börja spara till nästa resa!

Inga kommentarer: