söndag 18 juni 2017

Krångel och sånt

Vi har fortfarande krångel med datorn som inte vill synka med telefonerna, pga av att datorn är så fullproppad med stuff. Den är så full att det inte går att göra en uppdatering så det skulle börja fungera.

Så ni får i text vad som händer här. Vi har byggt en ny terass till bakgården och det blir jättefint. Under byggprojektet har Astor fått en järnstång i ögot och stigit på en spik så att blodet bara forsade ur foten, pikkujuttu :/ Men nu är det äntligen på slutrakan så vi kanske klarar oss utan några större haverier.

Astor har lärt sig cykla och Rimma har fått en ny cykel, som vi köpte från Polkuped och vi är alla mycket nöjda. Bara Astor lär sig bromsa så kan vi börja cykla lite längre sträckor så småningom.

Det är många veckor kvar tills vi börjar vår semester, först 12.7, men det var ett medvetet val, vi gillar att ha semester i slutet av sommaren, då det OFTAST är varmare. Och sen till hösten har vi ett förskolebarn i huset, helt otroligt!!! Jag kommer å andra sidan också att bli förskolevuxen till hösten =)

Nu skall jag gå ut och njuta av den varma sommardagen för from imorgon blir det kallare igen.


En oldie

Inga kommentarer: