söndag 1 maj 2011

Semester?

Det här med att planera sin semester har ju visat sig att inte vara det allra lättaste. Jag hade ju tänkt jobba lite i augusti...men eftersom jag inte kommer att behöva någon vinterledighet nu i vinter så måste jag väl ta ut allt nu i sommar, vilket betyder ett låångt sommarlov. Vilket ju är skönt, missförstå mig inte, men jag vill helst inte lämna på ledigt redan i början av juli...tänk om babisen kommer först i början av oktober, det blir en låång väntan då.

Måste ta ett snack med chefen, pronto!


Så här fint var det i Tammerfors förra året på sommaren


3 kommentarer:

Linda (kusinen) sa...

Mera magbilder!!! Tänk på mig som inte träffar dig varje dag :-)

Ems sa...

Pepa, okej om he blir lååång ledighet, men tänk så sköönt att få gör ingenting en tid innan nån kräver att du typ hela tiden ska gör nå! ;) O jag ska ju va 100% mammaledig i sommar, vi kan gör ingenting tisammans nån da! ;)

Petra sa...

Linda: Magbilder check :)

Ems: Vi måst definitivt gör ingenting nån dag i sommar...kanske många dagar´. Kommer att bestämma min ledighet inom nån vecka. Åtminståne hela juli och lite i augusti och kanske i juni...saa sii nu. Men i augusti tänkt jag jobba lite så jag kan skola in den som kommer som min vikarie. Om jag får nån vikarie...inte lätt att hitta nån som "pratar" detta språk som behövs =)

Anyway, vi hittar på nåt kul... Tror du klimpen tycker om beachen ;)