tisdag 21 december 2010

21.12.2010

Ni är förstås väldigt intresserade av vad jag gjort idag.

Jag har jobbat. Sen så har jag bakat. Heter det baka då man gör knäck? Jag har alltså gjort knäck (två olika), vitchoklad-pepparkaks-mandel-grejs och en med choklad och mjuk kola i.


Då jag var till butiken så upptäckte jag till min stora glädje att nyaste Vagabond innehåller massor med Thailandsinfo + att det kommit ut en hel tidning med BARA  Thailand stuff. Så de fick båda följa med hem.

Sen fick jag ett väntat paket från Nelly.com. Kan tyvärr inte visa innehållet för det finns en viss risk att Emma läser min blogg och det kan ju finnas saker som hon inte får se i paket. (och ifall hon nu skulle läsa så kan jag ju genast säga att det inte är frågan om någon julklapp så hon inte får hjärtslag att hon måste till stan och handla någonting åt mig. Utan det är frågan om någonting som hon kanske kan behöva sen senare ;)Så där för övrigt så innehåller paketet en flaska frusen solkräm, hmm...gäller månne skyddet efter att den varit frusen? En bikini i svart hittar vi också. Ett blått glitter nagellack (vad är det med mig och blått lack egentligen?) och så...kan jag nog inte säga så mycket mer om innehållet.

Har ätit så mycker socker att det värker i tänderna. Jättesmart! Snart är det jul, jee!

2 kommentarer:

Emma sa...

Åh herregud ja tänkt bli riktigt nervös! ;D

Petra sa...

Jag gissa he du sku bli riktigt nervös ;) Lugn bara lugn!