tisdag 28 december 2010

Marlies Dekkers

Fick ett presentkort till Kultasukka av A i julklapp. Jag har redan hur länge som helst sagt att jag borde och gå och köpa en BH som är som gjord för mig. Läste på Malenamis blogg för ett tag sen hur viktigt det är att ha en bra Bh.  Och hur svårt det kan vara att hitta en bra.

Så idag marcherade jag in och sa att jag inte har någon aning om min storlek men nu skall vi ha lite underkläder här. Vet inte hur länge jag var inne i butiken men jag kom ut med två stycken och aningen fattigare.

Först provade jag lite olika för att hon skulle se vilka som passar mig och sen började hon komma med såna hon trodde att jag skulle tycka om. En modell som var av märket Marlies Dekkers, såg helt konstig ut och jag var förvånad hur hon trodde att jag skulle vilja ha den. Sen satt jag på den och den var ju helt perfekt. Den satt som gjord åt mig. Och nu då jag kollat på deras hemsida så kan jag bara säga att hon gör ju
underbara underkläder med fantastiska detaljer.


Marlies Dekkers är ett Holländskt företag som undviker spetsar och massproduktion utan satsar på mer orginella och geometriska underkläder.

4 kommentarer:

Emma sa...

Nåja! Nån nytta me att va gift me en ganska smart man som hoksar ti köp presentkort ti Kultaskukka! :D

Petra sa...

Jag har gnälld så läng att jag behöver nå bra nya underkläder. Han fatta vinken!

Emma sa...

Där sir vi igen, he löns att gnäll! :D

Petra sa...

Jepp, he löns att gnälla! =)