torsdag 6 oktober 2011

BF + 11 dagar

Påminn mig sedan när någon jag känner väntar att INTE fråga om det inte kommit någon bebis ännu. Ja, eller ni får faktiskt skjuta mig om jag frågar av någon!

Vad väntas det liksom att man skall svara?
Typ, oj, jag födde nog redan i förrgår men jag har liksom glömt att meddela åt folk. Åj, sori!

Men måste säga att familjen har varit väldigt duktiga på att inte fråga, spec. Emma, Pappa, Carina, Mommo, Mamma och Fammo. Bra skolade, har inte behövt tappa nerverna på någon ännu. Tack!

Vaknade idag av att jag fick meddelande av H som i natt fått en liten dotter. Jag visste genast att det vara av henne eftersom hon snällt raporterade redan kvällen före att det nu är på G. Sen kunde jag inte sova efter det och steg upp och käkade surskorpor med smältost som jag gjorde i början av graviditeten. Sen sov jag mellan 10-11 och nu vankas det mat bara den där gubben skulle ha sprungit klart.

6 kommentarer:

muminmamman sa...

Hang in there!

Petra sa...

Försöker, men det börjar bli lite så där olidligt snart!!

Anonym sa...

Stackars Petra, men man får ju trösta sig med att int lämnar den ju därinne för gott heller :) Och den som väntar på nåt trevligt, väntar aldrig för länge ;) Kanske du sku prova på att fara och åka lite båt i stormen så kanske lillen hellre kommer ut än ligger i magen och blir sjösjuk... Jag tror det var Matias guppiga körstil dagen innan som fick igång min förlossning :D Mia

Emma sa...

been there, done that.. Ja vet att he e så olidlit raivostuttavaa. "nååh..int ha ni fari nå ännu, nåå, kanske he kommer inatt nu då","et oo vielä poksahtanu?"...Till på köpe e di flesta int såde överdrivet intresserade av den väntande moderns mående, utan di e mer rädd att di ha missa nå.

O jo, ja ha säkert o fråga en massa homofrågor, men ja måst ju ha joku jolle kostaa fö att ja fick hör he o i 42 vikor! <3

Petra sa...

Mia: Ahaa, kanske matias skulle vara barmhärtig och köra ut mig i stormen, di ha ju lova storm. He sku kuna start av he, eller så sku jag va så rädd att jag skulle bajsa ut ungen av ren rädsla ;)

Emma: Nää int ha du fråga nå homofrågor int! He e nog konstigt då folk e såå intresserade och vad händer sen då ungen väl är ute. Du kan ha skitigt hår, oborstade tänder och tatuera en blomma i pannan så sku ingen märka nånting för de stirrar bara på ungen!!! =) Så ere, ha jag hört!!

Linda (kusinen) sa...

Förlåt...men eftersom vi inte bor i samma stad så vill jag kolla läget med dig...

Och så brukar jag alltid få höra allt sist...så jag tänkte att du kanske berättat för alla andra att bebisen kommit men inte mig...

Därför har jag frågat...sorry...

Däremot så kan jag säga att folk började fråga mig 1 månad i förväg om bebisen kommit...så då var man lite trött då Leah ändå kom 1 vecka före BF...efter känns det lite mer ok att fråga?! Eller?