lördag 15 oktober 2011

Mor och dotter 1 veckaSori alla men jag måste bara skryta men dessa jeans är ett par av mina "skinny-jeans" och dom gick på utan problem!


Ibland är det där med att byta blöja riktigt skit, tycker åtminståne prinsessan. En vecka till ära så bajsade hon ett sånt lass att vi fick byta allt utom mössan och strumporna.


Sista "nakenbilden", ni skall slippa efter detta. Men så här ser jag ut en vecka efter förlossningen. Har ca 4-5kg kvar så det gick som min tant på rådgivningen sa. Att nästan allt kommer att lämna på förlossningen/BB. Så dagen till ära shoppade jag en ny amingsbh, lite trosor och strumpor på lindex.

Och för att fira att vi alla blir en vecka, bebisen, mamman och pappan så köpte vi rosa bandet bakelser och pingvinen var på sin första prismaresa.

Och så gjorde vi någonting som vi hade tänkt att vi skulle dröja med ännu länge. Tutt (dvs. napp för er som bor i Sweden)! Vi har såna hysteriska skrik här emellanåt att vi inte riktigt vet vad vi skall ta oss till. Amningen har kommit igång bra och vi köpte cuplaton mot magbesvären och tog i bruk en tutt. Och tadaa, vi har en mycket nöjdare ung dam som sov MYCKET bättre på natten, äter på samma sätt som förut och ger os smer sömn.

Napp is tha shit!


5 kommentarer:

Eva sa...

Här vägrar den yngre napp! Napp är bästa uppfinningen någonsin!

Frejon sa...

cuplaton = mirakel medicin

Linda (kusinen) sa...

Jag tänkte precis skriva ...att vad orättvist att du är så smal redan...så såg jag att du har på dina skinny jeans :-)
Ha ha ha...världen är inte rättvis!!

Linda (kusinen) sa...

Jag tänkte precis skriva ...att vad orättvist att du är så smal redan...så såg jag att du har på dina skinny jeans :-)
Ha ha ha...världen är inte rättvis!!

Petra sa...

Eva: Aamen to that. Livet blev så mycket lättare för oss alla =)

Frejon: Ja hon mår bättre redan efter några dagar och har inte så ont i magen så det fungerar verkligen!

Linda: Jag blev riktigt förvånad själv också. Jag har ännu ett par som är liiiite mer skinny som jag inte provat ännu, får ta det senare. =) Men kul är det ju, att inte behöva använda mammabyxorna längre!!