torsdag 31 maj 2012

Förbannade Flygplan

Alltså, vissa dagar så blir man bara så sur! Som i dag t.ex. En natt av skrik klockan 00, 02, 04, 05, 06 och 07. Man är så där lite trött. Bestämmer sig för att lägga ut barnet och sen själv sova en stund. Hinner kasta sig på soffan och slumra till och så hör man i babymonitorn hur ett flygplan närmar sig. Och närmar sig. Och sen så börjar barnet att gallskrika och man hasar sig upp, öppnar yttre dörren och konstaterar att det låter som om flygplanet flyger PÅ GÅRDEN! Tittar uppåt och konstaterar att så där lågt tror nog inte jag att man får flyga över bebyggelse. 
Ut och gå med det skrikande barnet som till min stora glädje somnar om.

Sen nästa gång vi går ut och sova, samma procedur. Skönt att hinna sova 5 minuter och bli väckt av det där ljudet. 
Förbannade flygplan säger jag bara…grrrr….

Edit: och nu börjar brandalarmet pipa att batteriet är slut också… alltså jag börjar snart skratta åt alla dessa små missöden som är på gång här. What´s next? =)

Edit 2: Ja ni kan ju tänka er att jag bytte batteri i FEL brandlarm!!! Så jag fick göra det två gånger.

4 kommentarer:

Tina sa...

Nej men vilken otursdag! :S
Ni skulle ha kommit till Sandviksvillan idag så hade vi bäddat ner både dej å Rimma för skön lur i behagligt väder å ljud.

Petra Sten-Heinonen sa...

Vi borde nog ha kommit. Jag skulle tagit med en sovsäck och peltor kidsen och sovit en stund. ;) Så skulle ni fått leka med Rimma.
Nej nu skall jag gå och sova…klockan är ju ändå 21 redan;)

Annika sa...

oj nej... ja vissa dagar har lagen om alltings jävlighet ett finger med i allt man gör och allt som sker känns det som. men då kan det ju bara bli bättre! :)

Petra Sten-Heinonen sa...

Annika: ja jag försöker tänka det som så att nästa dag bara måste ju vara bättre. Och fröken sov faktiskt lite bättre nästa natt =)