fredag 7 december 2012

Rimma bakar lussebullar


Se min dotter, så här gör man...


Hehe...


Mamma, MÅSTE jag röra i degen??


Mamma, seriöst… MÅSTE jag? Den känns äcklig...


JA men see så kuuuul!!!Det blev lussebullar av alla de slag. Älgar, katter (som ser ut som ugglor), pingviner och traditionella. 

Lussebullarna blev supergoda och så mycket bättre nu när jag äntligen har fått den där hushållsassistenten. Största delen blev givetvis nerfrysta och den 13:e så tas en del fram. Då firar vi både Lucia och det att jag och A har varit tillsammans i 13 år. Tyvärr så ser det ut som om A firar det på sjön och jag och Rimma här hemma. :( Får bara hoppas att vår lilla i magen inte bestämmer sig för att komma just då. 


Receptet på lussebullarna hittas här:


Bara att scrolla ner lite så finns det där (gick inte att kopiera det av nån anledning). 
Bullarna blir väldigt saftiga och inte så torra som de brukar bli då jag gör dem. Kesella/kvark är hemligheten sägs det. 


4 kommentarer:

Kaija sa...

Moi kullanmurut!
Ihania pullia ootte leiponeet! Rimma ei tainnut oikein innostua, vai? Mä en oo tehnyt juuri mitään lasten kanssa, siis leipomisjuttuja. Jos nyt ei valmistaikinacroisantteja tai valmispussimuffinsseja lasketa ... hurjaa hommaa, jossa saa aikaan "kevyen" sotkun. MUTTA muksujen ilmeet, kun herkut ovat valmiita, ovat kyllä ikuistamisen arvoisia :D

Sulla on kyllä ihan valtavan kaunis vatsa ja ihanan pullea <3 Mä veikkaan poikaa, ainakin tällä hetkellä. Istuin tänään bussissa ja näin kans yhden viimeisillään raskaana olevan naisen ja kyllä, mulla tuli ihan tippa linssiin, kun aattelin, että en koskaan enää saa kokea sitä. Yritä vielä nauttia - vaikka se voi olla vaikeaa. Lähetän tsemppihalin, niin ison että saan suakin halattua, enkä pelkästään masua ;)

Ja sitten yksi lukijatoive. Olisi kiva saada teidän kommentteja ja ajatuksia siitä Macbookista? Eikös teillä sellainen ollut? Meille on mahdollisesti tulossa ja käyttäjäkokemuksia kaivataan vielä....

Petra S-H sa...

Heeejjj!

Juu Rimma vaan istui ja hieroi omaa mahaa ja välillä tökkäs taikinaan ja sit jatkoi mahan hieromista, en tiedä mitä ihme juttu se oli. Pikkasen se maistoi taikinaa mutta ihme oli se että hän jaksoi istua ja katsoa kun minä leivoin. En olisi sitä tehnyt jos A ei olisi ollut kotona, kaksin tuon neidin kanssa ei välttämättä aina tehdä mitä halutaan. Vielä olisi tarkoitus leipoa piparkakkuja joku päivä ennen joulua (ja kun A on kotona).

Kyllä vatsa sen kun kasvaa, pikkasen on isompi kun viimeksi mutta ei hirveesti. Tuntuu vain paljon suuremmalta. Mäkin luulen että sieltä poika on tulossa…sen verran villi tyyppi siellä on ;) Jos tämä raskaana olo olisi helpompaa voisi miettiä lisää lapsia mutta tässä vaiheessa tuntuu siltä että en jaksaisi tätä kolmatta kertaa…Aika näyttää. Mä antaisin sulle yhden raskauskerran jos vain pystyisin! <3 Olisi niin ihana nähdä, mutta ei tässä enää matkusteta mihinkään. Sen verran tukala olo rupee olemaan. :/

MEillä on siis macbook Air ja ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Mulla se on käytössä nettisurffailuun, ei olla tehty mitään töitä ym sillä. Mutta NOPEA!!! Kevyt. ihana. En vaihtais enää takaisin! Jos pitää pöytäkoneella tehdä jotain niin meinaa mennä hermot yleensä. Pelkkä käynnistäminen kestää monta minuuttia. Airilla avaat luukun ja kirjoitan salasanan ja sitten on jo netissä =)

Kaija sa...

Hih, sitä Air -versiota mekin ollaan kovasti pohdittu. Onko teillä se isompi vai pienempi näyttö? Jos pienempi, niin luuletko, että jaksaisit kattella siitä word-tiedostoja muutaman tunnin putkeen...eli miltä tuntuu, riittäiskö se kouluhommiin?

Petra S-H sa...

Siis en ole varma kumpi meillä on mutta sanoisin että se pienempi…ehkä. Tässähän saa näppärästi suurennettua tekstiä mutta tosiaan en ole tehnyt word juttuja joten en osaa sanoa. Vitsi jos asuisitte lähempänä niin tulisin näyttämään ihan kädestä pitäen miten tämä toimii :/