söndag 8 november 2015

Farsdag

Nu är farsdagen firad för den här gången. Barnen och jag var på Prisma här om dagen och de fick välja vad vi skulle köpa. Så det blev kalsonger och tidningar. Var tvungen att lite hjälpa till. Annars skulle alla fått leksaker och Frozen tidningar. Fadern i familjen skulle fått en mönkijä tidning så jag var tvungen att lite styra där. Kalsongerna fick de dock välja fritt men med storlekarna hjälpte jag till lite. 

Vi började hos Vaari och där skulle vi just sätta oss vid bordet då Rimma lyckas få en kokhet kaffekopp över sig. Så vi satt i ca 20 minuter med hennes armbåge i kallt vatten. :/ Som tur fick gick det inte så illa men hon har nog ett rejält märke på armbågen nu och den var ganska sjuk tidigare idag. 

Sen var vi till Moffa på Taco´s och gudomlig frukt-maräng-sockerbomb!Ibland undrar man nog vad som för sig i barnens huvud ;)


;) What?


Morgonbus. 


En sån här hämtade vi på lördagen. Skrotvolvon fortsatte sin resa. Den var aldrig tänkt att bo hos oss. 


Här har vi bild på vattenbadet. 

En sådan farsdag har vi haft. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill ju så förtvivlat hjärtligt gärna köpa din million dollar dress i rött från käraste Odd molly <3 Har du den i storlek 1? Drömmen är att få ha den på julafton!! Kramar, femtiotalistisk@gmail.com

Caziina sa...

Vilka fina egenskaper Arto har... Tur att han int e en groda då... Hahahahahahahaha! ������

Petra S-H sa...

Anonym: Min million dollar dress är inte till salu nu och kommer inte att bli det heller. Använder den flera gånger varje år kring jul så tyvärr :/ Hoppas du får tag i en någonstans. Har du efterlyst på Facebook loppis? Kram, Petra

Caziina: Haha, ja han har nog speciella egenskaper han ;D