söndag 5 september 2010

Hunter gummistövlar

Jag var ju på jakt efter ett par svarta hunter gummistövlar. Som tycks vara ganska svåra att få tag på. Mamma beställde ju ett par turkosa som visade sig att inte passa henne. Så nu tog jag hennes turkosa och så beställde vi nya rosa åt henne från Hunter .

Tadaa, mina nya stövlar

Så nu får jag styka hunter stövlarna från min lista.

6 kommentarer:

Linda sa...

Åhhhhhh vad snygga!!! Jag vill också haaaaa...
/Linda

Petra sa...

Ja, dom är verkligen snygga. Var inne på svarta men så hörde mamma att en mode expert hade sagt att gummistövlar inte alls behöver matcha det övriga man har på sig så jag slog till med dessa. Väntar med spänning på mammas rosa. skall bli kul att se dem!!

Kram!

Rg-bloggen sa...

Hej du! Jag undrar var någonstans du har köpt de turkosa hunter stövlarna? har varit på jakt efter ett par sådana ett tag nu..

Kram

Petra sa...

Hejsan Rg-bloggen!

Jag har för mig att dom är beställde på brandos.se/ brandos.fi eller någon likanande hemsida. Det var min mamma som beställde dom!

Rg-bloggen sa...

okej tack så mycket! Men du vet inte exakt var? För har verkligen letat överallt..

Nimzo sa...

Hej! Visst är Turkos en läcker färg. Hunter har olika färger för varje säsong. På http://www.hunter-boot.com/original-gloss/turquoise finns en hög turkos gloss och på http://www.hunter-boot.com/original-gloss-short/lagoon-green en låg turkos