söndag 12 juni 2011

Relax Sunday

Denna har helg har varit otroligt varm och otroligt skön. Har bara varit och tagit det lugnt. Igår åkte jag in till Fiskets dag i inre hamnen. Köpte lite muikkuja och en rökt sik. Satt under ett träd i parken och åt. Lyxigt!

På kvällen var jag hos Bona med Oskar och planerade inför midsommaren på villa Granås. Mycket god mat blir det, lite "baumchicka waaw waaw" och family fresh står givetvis på listan på saker som skall inskaffas. Idag hade jag också tänkt göra ingenting.
I helgen skall vi till Åbo på Air show och titta på flygplan som gör fina saker uppe på himlen. Jag skall ta med mig mina rosa peltor hörselskydd. Och eventuellt också öronproppar...dubbla skydd liksom. Undrar vad Pingvinen tycker om airshowen??

Vi borde börja göra något åt sovrummet här hemma. Nya tapeter har legat på listan redan då vi flyttade in. Men inga fina har vi hittat. På senaste tiden har vi sprungit på så många hus-och radhusvisningar så alla tankar om att göra något här hemma har bara lämnat. Borde bara åka in till Palosaaren väri. Där brukar vi hitta genast och ofta blir det såna tapeter som vi inte ens tänkt oss från början. Kanske värt ett besök?


2 kommentarer:

Anonym sa...

palosaaren väri finns int nå mera :(

Petra sa...

He finns he väl, di har ju bara flyttat? Kiillekuja 1 i Stenhaga =)