onsdag 29 juni 2011

Stockholm i mitt hjärta

Vi skulle åka till Spanien vi i sommar, men efter min lilla akutenvistelse så bestämde vi att det blir ingen långresa i år. För att vara på säkra sidan. Så därmed hade vi ingeting planerat inför sommarlovet. Ok, mamma och deras husvagn kommer vi troligtvis att åka ut med en helg men ingenting annat var planerat.

Och till Stockholm skulle vi inte åka i år ;) Men likväl så igår så bestämde vi oss för att boka en resa dit. Den blir lite annorlunda än tidigare år. Eftersom det inte blev något Spanien så ville vi lyxa till det lite och bokade hotell, mitt i smeten invid Sergels torg. Scandic Sergel Plaza för att vara exakt. Två nätter med cityliv och restauranger, cafe´r och kanske lite shopping.

 Kuva kohteesta: Scandic Sergel Plaza, Tukholma

Scandic Sergel Plaza

Jag är ju lite trög nuförtiden och blir så fort slut och trött så att bo mitt inne i stan underlättar. Till Odd Molly butiken och till gamla stan måste man ju givetvis gå...jag får bara stanna många gånger på vägen och fika!!!
Säg vad ni vill men jag tycker om att gå omkring i gamla stan och titta i fönstren. Det doftar ju så gott där också av vofflor, glass och mat.

Så en sån resa kommer vi att göra i år, how about that?

2 kommentarer:

Caziina sa...

Caziina tycker vi ska ses i gamla stan och äta glass! :-)

Petra sa...

Bra ide Caziina, det tycker jag också!!! =)