söndag 3 mars 2013

Bilder

Visar bilder från några andra dagar för dagens bilder går helt enkelt inte att visa. 
Rimma vaknade 7 och har tyckt att dagen skall spenderas skrikande. Så pass att hon skrek tills hon somnade på soffan. Nice! Men om det första man gör då man vaknar är att stiga ur sängen halka och slå huvudet i Knorres spjälsäng så kan man väl inte vänta sig så mycket!

LillKnorre har betett sig betydligt bättre men även här ser vi ett nytt fenomen som heter jag vill inte sova alls. Igår i Toby så var han vaken hela tiden, sov bara då vi körde hem och sen var han vaken hela kvällen tills jag 24-tiden ammade, ammade och ammade tills vi båda somnade. Rimma kom någon gång  mellan 3-6…har noll koll. Hörde att hon skrek, gick och hämtade henne och somnade om. Orkade inte riktigt titta på klockan där.
Så här fint och vårlikt hann vi ha det och nu är det drivor i massor överallt. Sånt stormigt väder så hudå!Medan Knorre sover så...


…testar Rimma hans halare.


Snorunge.

Som tur har inte dagen bara varit "kräppig". Fick ett meddelande och Matilda har blivit storasyster till en liten tjej! Sånt blir man så glad av. Så nu har Pia och jag ungar födda på samma år med bara några månaders mellanrum (ungefär 7 och 2 månader). Inga kommentarer: