fredag 8 mars 2013

Imorgon får Knorre ett riktigt namn

Imorgon får vår älskade Knorre äntligen sitt namn. Det är bara några få personer som ännu vet om det. Jag, A, Rimma, prästen och vår cakemaker =)


Här poserar han i nya kläder som han fått av Uffe, Vonne, Ulrica och Jari.


I´m da mään!

Vi har haft några riktigt jobbiga dagar här nu med flunssa. Givetvis så har vi allihopa varit sjuka. Knorre hostar och har slem i halsen. Rimma har haft feber och är allmänt på MYCKET dåligt humör. Jag har haft lite konstigt i halsen, hostat och nu i natt så vaknade jag av att jag hade så ont i halsen som jag hade senast då de tagit bort mina tonsiller. Artos flunssa är som tur på bättringsvägen.

Så vi styrde kosan mot huvudhälsocentralen idag och kom snabbt in pga Knorre (tack älskling för att du är så liten ännu) och läkaren kollade Rimma, mig och Knorre och vi såg alla bra ut. Inget fel, bara en ordentlig förkylning. Mig skickade hon på svaljprov eftersom halsen såg SÅ röd ut men som tur var första svaret negativt. 

Imorgon blir det dop och Knorre får sitt namn. 
Ett namn som innehåller bokstaven R.
Är ovanligare än Rimmas faktiskt.
Fast de flesta har nog hört detta tidigare.
Speciellt de som bor i Vasa. 

;)

4 kommentarer:

Annika L. sa...

Rabbe? ;) krya på er alla och lycka till imorgon!

Caziina sa...

Hmm.. det finns inget R i Homo.. Inte heller i Mies... Men nog i Rakastettava... ;-) Blir spännande det här att se vad det blir... :-)

Petra S-H sa...

Annika L: Jag funderade faktiskt på Rabbe där ett tag men Rabbe i Vasa så det passar inte riktigt…så Rabbe blir det inte =)

Caziina: Ja vi funderade nog länge på Homo Mies men tyckte att han kanske behöver något annat namn ;)

Frida sa...

Spännande med namn :-) lycka till med dopet!