måndag 17 november 2014

Dagens foton


Astor och jag hade vår tumis måndag och lunchade på amarillo. Han har aldrig smakat på salsa innan men nu gjorde han det och åt hur mycket som helst. 




Sen var det franskisar och ketchup som gällde samt lite kyckling. Gott är det på amarillo men hädanefter så kommer den här familjen att äta nyttigare. Inte för att vi äter på hamburgarkedjorna/snabbmat så där annars heller men det finns nog alltid t.ex. pizza i frysen för de där dagarna då man måste få mat snabbt och inte orkar göra nåt annat. Första steget är att äta upp all "vanlig" pasta ur huset och sen övergå till fullkorn. Quinoa, bulgur och sånt har vi haft på listan ett bra tag redan. Barnen tycker det är ok ;) de får bara vänja sig. 



Sen fick vi fotona, eller vi fick titta på dom och beställa. Tyvärr gillade ju Rimma inte riktigt det där med att ta foton. Men hon är ganska allvarlig emellanåt i alla fall så det var nog "hon" på bilderna. Syskonbilderna kommer vi inte att ta, det fanns två att välja på och Astor hade just tjutat för han gillade inte situationen så han såg inte klok ut. Han var skitsur då han inte fick sitta nära mig utan skulle sitta på mina knän och jag satt och tyngde honom mot Rimma och hon tyckte inte om det heller. Så vi nöjer oss med fotona på Rimma och för henne så var det viktigast med gruppfotot, det var det enda hon ville titta på då vi visade bilderna åt henne. 

Inga kommentarer: