onsdag 4 februari 2015

Sjukstugan fortsätter...

Sjukstugan bara fortsätter här.  Båda barnen hade över 38 graders feber då de vaknade i morse. 
Så ingen bra dag. Jag blir tokig av att bara vara här inne!!! Ser riktigt fram emot torsdagen då jag skall till tandläkaren. Då får barnen vara hur sjuka dom vill, tänker ändå packa dom i bilen och föra dom till svärföräldrarna. Så det så! 

Här får ni lite bilder från min fasters kalas. 
Konstiga familjen (eller en del i alla fall)... och hey, det var allt annat än tråkigt på festen. Vi hade superkul. Bilden ser lite deprimerande ut ;)


Astor blir lätt sur nu då han är sjuk och då lägger han sig på golvet och skriker och tjutar. Även nattetid blir han arg ifall han inte får stiga upp. Då kan man också ligga bredvid sängen och tjuta! Lagom härligt klockan 5 på natten. 


Sommar, komsi komsi...två nya mollyn att testa i sommarvärmen. Den där orangea var ju min storfavorit i fjol och då de hade 51% rea så kunde jag inte låta bli att handla en lila också. Den gråa toppen är också ny. 
Har haft en massa folk hit nu i dagarna och shoppat bort barnkläder. Har både Rimmas och Astors små kläder i storlek 80 samt 86 som jag sålt bort. Bestämde att jag måste göra av med lite kläder för att få köpa nya. I samma veva fick jag sålt en Odd Molly kofta som var för stor åt mig och i dag en me&i tunika som bara lämnat i skåpet pga att jag har en nästan likadan som jag gillar mer och den är dessutom mer användbar. 
Shopping när det är som bäst! 
En sak in, en sak ut!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stort Tack till er att ni kom och förgyllde mitt kalas :)
Det var så roligt att bara få komma hem direkt till KALAS :) som andra har ställt till med.

Petra S-H sa...

Det var så roligt så 😃 Synd bara att vi inte kunde stanna längre, nästa gång ;)