måndag 1 juni 2015

5 nätter på villan


Frukost på villan


Så här såg det ut då vi kom. 


Och så här, grejer överallt och halvfärdigt här och där. 

'

Barnen lyssnade på mina gamla kassetter.   


Lilltrolle på "bynton" som hon kallar det för. 


På torsdagen gjorde vi en sväng in till City då Rimma skulle till sitt dagis och hälsa på. Passade på att studera båda vägarna och lyssna på några inblandningar som jag inte hunnit lyssna på innan. 

Hjälpredan.Far i stugan smällde upp taket i ett huj och sen var det dags för golvet. 


En regning dag satt barnen och såg på Marsha och björnen, A sågade ute och jag gjorde antagligen mat. 


Sen hittade jag ett förfallet hus. 


Projektet med den jobbiga växten på stranden fortsätter varje år. Det kommer aldrig att ta slut. 


Vi hann på en utflykt också. 


Barnen åkte skottkärra för vi hade lämnat vagnen hemma. 


Majsmonstret


Pojkarna på väg i bastun. Vi brukar alltid gå hela familjen i bastun tillsammans men en dag blev det så stökigt så vi bestämde att testa att gå två och två. Gick kanske lite bättre men nog var Rimma en handfull att hålla reda på i alla fall. 


Sen äntligen fick vi flytta sängarna och sova på nya sidan. Lister, tapeter och sånt fattas ännu men nu kan vi sova här i alla fall. Vi kommer dock att vara tvungna att skaffa en högsäng. Vi behöver få in ett skåp för att ha någonstans att förvara våra kläder och handdukar i då vi är på villan. Just nu har vi väskor här och där och lite saker här och lite där och det håller inte. Och det är bara ett ställe som vi kan ha skåpet på och då kan inte Rimmas säng komma för långt över för då kan vi inte ha något skåp så det är högsäng som gäller. 


160 cm säng och inte så mycket mer. 
På söndagen då Rimmas slog upp ögonen var det första hon sa: I dag far vi hem! Hon hade saknat sina saker och det första hon gjorde hemma var att ta på sig full prinsessmundering. 


Inga kommentarer: