onsdag 2 december 2015

MRI vol. 2


I dag var alltså den stora MRI dagen. Astor fick inte äta efter klockan 3 på natten (och jag inte efter 21 på kvällen för jag skulle på blodprov i samma veva). Vi kom till barnavdelningen fullt utrustade med leksaker, dvd player och emla plåster på händerna. 
Vi kom ganska snabbt in till läkaren som kollade allt. Hon misstänkte biljud i hjärtat (!) men en äldre läkare kom in och tyckte inte det var något. Ingen annan har sagt något om det tidigare så vi antar att det inte var något. Kanylen la dom och Astor tyckte inte om det men grät inte. Han var superduktig. 


A och Astor övade biljard före det var dags. 


Stans dyraste kamera. 

A gick in med honom och han fick vara i famnen medan han somnade så han fattade ju inte ens vad som hände. Vi gick iväg och åt och kom tillbaka och väntade på att det skulle vara klart. 


Efter detta låg han på uppvaket länge. Han bara sov och sov och sov. 


Snarkade gjorde han också. ;) Tur dock att han sov länge för sen när han väl vaknade var han rätt så pigg och kry och babblade på som vanligt. Efter detta fick vi gå tillbaka till avdelningen och där fick han äta. Han åt mycket för klockan var redan 13:30 och han hade inte ätit någonting på hela dagen. Sen tog vi vår nya nalle och julkalendern han fått och får iväg och hämta Rimma från dagis. 

Svar får vi om ca en vecka. Är så stolt över Astor som var så duktig. Supertrevliga sjuksköterskor och läkare träffade vi också så för något rätt så otrevligt så var det ändå en trevlig upplevelse. 2 kommentarer:

Linda (kusinen) sa...

Åh lilla Astor! Duktig liten kille!
Hoppas ni får en positivt besked om 1 vecka!
Massa kramar

Petra S-H sa...

Han var nog så duktig så =) Hoppas på bra resultat, än har vi inte hört något dock...men det brukar ju ta ganska länge på sjukhuset med alla svaren. Kramar!