tisdag 26 juni 2012

Bulle i ugnen

Bloggen har blivit lidande, skulle blivit så negativ ton så jag har skippat att bara gnälla. Sociala kontakterna har också blivit lidande, har inte orkat för jag har mått så dåligt.

Allt för en liten sak som idag är 5 cm.

En Unge-Unge


Unge-unge (ja vi kallar den så ;) fick vi se för andra gången idag (v. 12+2) och allt såg fint ut. 

Så Rimma skall bli storasyster och det skall bli så kul (bara det här illamåendet och tröttheten skulle gå om).

Så...bulle i ugnen, skinnyjeansen tillbaka i skåpet, söka fram mammakläderna, fota magen varje vecka, planera för en 4 personersfamilj och avboka södernresa i november. Sånt blir det här nu då!

16 kommentarer:

Maria - muminmamman sa...

Härligt! Grattis massor! Hoppas illamåendet slutar snart, kämpa på! Vinterbebisar e super ;)

Anonym sa...

Oj grattis till er!! Va roligt att Rimma ska få en lillasyster eller lillebror. Och att Nea får en småkusin till. Hoppas du börjar må bättre snart. Det är inte lätt att ha en liten en och må pyton ;) Voimia! //Pia

Petra Sten-Heinonen sa...

Maria: Tack ja jag hoppas också att det slutar snart, inte kul. Blir nog bra med en vinterbebis!

Pia: Tack så mycket, får se då vad det blir för en liten en. A tror att det blir en flicka men blivande moffa har redan sagt att nu blir det nog en pojke. Du har verkligen fått testa det där med att må dåligt, jag spyr ju inte så på det sättet är det ju lättare men att känna som man har krapula hela tiden -inte kul!

ElinaP sa...

Oi ihanaa, kauhean paljon onnea!!! :)))))

Linda (kusinen) sa...

Helt fantastiskt underbart!!! Så glad för er skull!!! Grattis! Jag hann inte ringa idag. Blev för sent då jag fick tid över...

Tråkigt att du mår illa...men du vet att det beror på något positivt iallafall...kämpa på. Hoppas att det snart ger med sig!

Lillebror Andreas är här och hjälper till med barnen. Imorgon får han leka så jag kan ringa :-)

Massor av kramar från oss!

Frida sa...

Men åh va roligt!! Grattis och hoppas illamåendet släpper snart. Mitt försvann där runt vecka 12-14 nånstans :) va kul!

Anonym sa...

Grattis!Trevligt med goda nyheter!

Petra Sten-Heinonen sa...

ElinaP: Kiitos, kyllä on mukava tunne (kunhan olo paranis)

Linda: Tack, det känns nog lite overkligt ännu. Jag gissa nästan att du hade fullt upp då jag inte hörde nåt av dig.

Frida: Ja visst är det kul, spännande tider. Senast mådde jag illa till vecka 18 men nu hoppas jag att det skulle gå om lite fortare.

Anonym: Tack =)

Caziina sa...

Supermycket grattis till er! :-) Vad glad jag är för er skull!! Och Rimma blir en stolt storasyster! ;-) Jag håller tummarna för att du börjar må bättre snart, har ju det färskt i minnet själv så kommer väl ihåg hur det känns. Tänker på dig! Kram

Petra Sten-Heinonen sa...

Caziina: Supertack. Ja, du har det där illamående verkligen i färskt minne du. Huu då! Vissa dagar är bättre, åtminståne till en del. I morse t.ex. mådde jag pyton men just nu är det ok. Om 10 minuter kan det vara riktigt urk, man liksom vet inte det där på förhand. Men en sak har jag märkt, jag mår lite bättre om jag inte dricker mjölk så just nu är mjölk big nou nou!

Anonym sa...

Grattis Petra, va skoj! Jag hörde faktiskt nyheten av Linda B. idag. :) Synd att jag inte slapp in till stan och träffa er som fikade idag.. Hoppas att du snart får njuta fullt ut av det fantastiska och slippa det jobbiga illamåendet! /Linda

Petra Sten-Heinonen sa...

Linda: Tack, ja det är spännande tider. Jag var inte heller med och fikade, Rimma är så flunssig och jag har ont i halsen så vi skippade (igen) :/ Jag räknar med att illamåendet skall gå om senast vid vecka 18 men redan nu har jag lite bättre dagar så jag njuter av de stunderna :)

Hanna sa...

Nämen grattis Petra! Så skojigt!

Petra Sten-Heinonen sa...

Hanna: Tackar, det är nog spännande tider, igen ;)

Josefin sa...

Grattis!:)

Petra Sten-Heinonen sa...

Josefin: Tackar! =)