torsdag 14 juni 2012

Efter-resan-status

Låt experterna säga vad de vill om att barnen mår bäst av rutiner och invanda mönster men vår lilla tös gillade att sova på olika ställen, var hur glad som helst ute på havet och somnade och åt lite när det passade. Sen då vi kommer hem så ligger hon i sängen och gallskriker och i dag så har hon varit gnällig och tydligt visat att det här med att vara hemma med mamma, det är nog bajs det. Ge mig en segelbåt, lite vågor, spansk burkmat och folk runtomkring hela tiden!

Mina naglar mår sämre än någonsin. Så dåligt att det inte går att publicera någon form av bildbevis på detta.

Allt det där med fingermat och öva pincettgrepp har vi "glömt". Fysioövningarna har vi skippat för det var lite svårt att öva pga utrymmesbrist. Stackaren har bara suttit i 10 dagar. Men lägger man henne på golvet på mage så sätter hon sig upp omedelbart. Så blir hon arg om man lägger ner henne igen. Men hon har börjat dra sig framåt men endast på laminatgolvet inte på mattan ännu. 

Vår lägenhet är inte såld. Och balkongdörren var öppen då vi kom hem. Tack för den vem nu än som varit här och tittat på lägenheten. 

Kommande två veckor består av rådgivningsbesök, läkare, tandläkare, blodprov och dylikt. Puh, lättare att vara på semester. 

Skall försöka skriva en LÅNG story om vår resa. För lång kommer den att bli, inte av text, men av bilder. 


Inga kommentarer: