måndag 4 juni 2012

Fuengirola

Befinner mig just nu i Fuengirola. Vi kom i går till Malaga varifrån vi tog tåget hit till Fuengirola var båten är stationerad. Resen gick utöver alla förväntningar. Rimma skötte sig fint på flyget och tvärtemot oss andra så gillade hon alla luftgroparna. Sov i famn gjorde hon också och det var länge sen sist.

Vagnen lyckades ryanair smutsa ner men inte få sönder så där hade vi ju en himla tur. Väl framme så sjöng vi ha den äran på spanska åt A. Sen hoppade vi på ett tåg som tog oss hit till Fuengirola. Smidigt tåg som bara kostade 2,50 trots att resan tog ca 20 minuter. Första kvällen tog vi det bara lugnt. 

Andra dagen, alltså idag så har vi varit och gått runt i stan. Ätit glass och en inte-så-god tonnfisksallad. Mercadona besökte vi för lite inköp av saft, nötter och snacks och förstås för att bara kolla vad det finns för alla möjliga häftiga fiskar och räkor. 

På kvälen lagade Merja mat i båten och nu sover Rimma i sin egen hytt och vi andra avnjuter ett glas vin innan läggdags. Imorgon bär det av mot Estepona direkt från morgonen. Vädret skall vara ganska så lungt så det kan hända att det blir att köra med motorn istället för att segla. Resan borde ta ca 5 timmar. En såndär passlig första seglats för Rimma (och oss andra). 

Over and out!

Inga kommentarer: