måndag 2 juli 2012

Dagens

Men vi börjar med en gårdagens


Rimmas mat. Passade på att laga ordentligt med fruktpuré så vi klarar oss några dagar. Innehåller givetvis minimalt med vatten.


Så här ser det ut här hemma. Riktigt precis som ur en inredningstidning.


Och dagens mat ser ut så här. 

Just nu orkar jag inte riktigt bry mig. Håret är inte tvättat på 5 dagar. Kläderna är dom samma mjukiskläderna som jag ALLTID går omkring med. Sminket har säkert haft sitt bäst före datum i fjol och det värsta av allt är att jag inte orkar bry mig. Rimma plockar upp torkade matbitar från golvet, jag sitter och blöder näsblod för att jag snyter mig för hårt och fantiserar om att åka till Legoland, för där har jag ju aldrig varit.

Rimma borde få vara ute om dagarna (mer än då hon sover) men jag tycker det är kallt så vi är inne. Alternativt sitter i gungan på terassen invirade i en filt. 

Jag bara väntar på att A´s semester skall börja. Och vet ni, ALLT är ju inte så negativt. Rimma har börjat vakna 8.45 ungefär och det tycker jag är riktigt ok. Att vi inte mörklade sovrummet tidigare!?!! 


5 kommentarer:

Kaija sa...

Ompas suloinen tuo edellisen postauksen masukuva ja voimia sinne nyt vielä siihen pahoinvointiin <3

Ja olethan sä ollut ahkera. Tollasen ruokamäärän tekemiseen menee aikaa ja vaivaa. Ja sitten, jopa kynnet taas laitetut. Olet kyllä Petra ihan todella aikaansaava mun näkökulmasta ;) Tiedetään, että lastenhoito on joskus (lue=aina) raskasta työtä, eikä muuta kukaan odotakaan, ainakaan odottavalta äidiltä. Halauksia ja lämpimiä ajatuksia sinne.

ps. Mekin ootetaan jo A:n lomaa ;)

Petra S-H sa...

Kynnet on aina laitettu mutta harvemmin mikään muu ;)

Juu en tiedä mikä muhun meni kun sain tehtyä nuo ruoat. Mutta sen jälkeen ei sitten jaksanutkaan enää tehdä juuri mitään. :/

Tänään oli asuntonäyttö eli siivottiin eilen ja vähän tänään. Pientä pahoinvointia on jatkuvasti, jos se menisi ohi niin olisi huomattavasti helpompaa olla. Ehkä pian =)

Josefin sa...

När jag var gravid med Wilma under sommaren så kände jag mig inte som världens bästa mamma när jag bara låg på soffan hela tiden. Tyckte att Theodor borde ha fått vara ute mera, men inte har han lidit av att sommaren blev som den blev. Han var ju så liten då ännu och Rimma är ju ännu yngre.

Petra S-H sa...

Josefin: Ja jag hoppas att Rimma inte kommer ihåg så mycket av den här sommaren eller så kommer hennes första mening att bli: Mamma mår lite dåligt. :/

Nåmen nästa sommar så kommer jag ju att må bättre för då har jag tänkt att jag INTE skall vara gravid ;)

Josefin sa...

Ja så tänkte jag också, så nu njuter jag av att int må dåligt den här sommaren:)