söndag 22 juli 2012

På villan UPPDATERAD =)

Jaa, alltså jag HAR ju tänkt skriva men det blir ju inte av. Läser alla andras bloggar men kommer mig inte för att skriva för det skulle bara stå samma sak som i alla andras bloggar. Roadtrip, på stugan, smultron, god mat, jordgubbar, bastu eller så en massa namn på en massa öar/ställen var folk spenderar sina somrar. 

Men okej, jag kan berätta i alla fall. Vi e på villan! Vi badar bastu, grillar halloumiost, knackkorv och äter smultron som växer PÅ stranden så det knastrar i tänderna då man äter dem. 

A testade sin gamla cykel som vi sen förde till soptippen tillsammans med en massa gamla rännor och annat skräp. Sen har vi varit på roadtrip till Närpes Halpa Halli. Det ni!

Vi har ju lyxen att ha egen sandstrand på tomten så vi har lekt där i dag och testat Rimmas nya leksaker. Rimma är mest intresserad av att stiga upp just nu så det är ingen skillnad vad man ger åt henne så lämnar hon det och söker sig uppåt. På stranden kröp hon till roddbåten och steg upp mot den. Sen testade hon att äta klöver och spy upp det. Mindre kul!

Vädret skulle ju kunna vara lite varmare men man får ta vad man får.

Jag skall försöka flytta över lite foton i kväll och lägga dem i detta inlägg om inte Rimma bestämmer sig för att vara vaken till 23.30 igen.
EDIT: Hon bestämde sig för att vara uppe länge.

Men here goes


Fåglarna är intressanta


Att stå is da shit just nu
Fröken äter


Rimma och Pappa


A cyklar på sin cykel för sista gången och lyckas få sönder den
Fint väderDen där Pappa är nog allt kul


Så här ser det ut i vår lilla stuga. Rimmas resesäng ryms in riktigt bra också. Men inte så mycket mer. Det positiva är ju att det inte är så mycket att städa då man skall åka hem ;)

Det var ganska kallt idag så vi bestämde oss för att dra tillbaka till stan. 
2 kommentarer:

Emma sa...

Fann en par nya användningsområden av din blogg: avleda hysterisk hyperaktivitet, underhålla uttråkad unge, trösta hysteriskt gråtande unge (pipi pois) o bilderbokspekande: vaaar e Rimma? vaaad göör Rimma? va säger Arto där o VEM e i Pepas mage? :D

Petra S-H sa...

Perfekt nytt användningsområde. Kanske jag borde göra en ny kategori: För Klimpen då han är hyperaktiv! =)