lördag 5 april 2014

Egentid på stan


Ungarna påklädda och redo för att fara iväg till Mummi och Vaari.


Biff på August tillsammans med Marika och Eivor.


Rulltrappeselfie. På väg till Aukias övrevåning och titta på en Longchamp väska som etsat sig i mitt minne, men nej, det är inte DEN väskan.


Underbara färger och fick plötsligt lust att fara iväg och segla, eller liksom se ut som man är på väg. Då jag kollar riktigt noga så äger jag ju redan två av plaggen som finns på bilden. 


Odd Molly Favvojackan på. 


Yoga i Rewell Center. 


Misslyckat selfieförsök


En till...


Far och son läser bok på tomt golv. Mummi och vaari har köpt ny soffa som ännu inte kommit och gett bort de gamla redan. 


Rimma har en vagn hos Mummi och Vaari och nästan varje gång vi kommer dit har Mummi fixat något nytt klädesplagg åt dockan eller en tuttflaska eller annat kul. Hon väntar alltid på det. Och så skall det kollas om dockan har kackat. 


Shoppingen idag var bra. ;) Hittade det mesta jag hade på listan och lite till. Astor fick ny pyjamas, "tankbodyn", en långärmad båtbody (fullkomligt impulsköp på Lindex), långkalsonger, glassbody från P.O.P och gul piké från H&M.


Glassig body. 


Jag köpte äntligen en stjärnhalsduk. Har sett fina lite här och där men inte riktigt hittat den rätta. På Seven Roses hittade jag den här från BECK SÖNDERGAARD och det blev den. 


Rimma fick långärmade blusar att ha under kortärmade klänningar. Har massor av fina klänningar som bara hänger i skåpet pga att de är just kortärmade. Dessa var rätt så tajta men kanske inte riktigt så tajta som jag hoppats på. Sen fick hon nya strumpor. Hon har massor av strumpor också men alla är mycket färggranna med massor av mönster och jag är väl lite "jobbig" men vill att hennes kläder skall passa ihop. Ofta blir det svårt att hitta strumpor som passar. Hoppas nu att dessa skall göra det lite lättare för mig.
Jeanskjolen (mjuk som bara den) var ett inmpulsköp från Lindex. För -70% så tyckte jag den fick följa med hem. 

Mycket skönt att få vara på stan utan barnen. Man behöver inte fundera hur man skall komma till någon affär på andra våningen eller tänka på mat- och sovtider, förutom sina egna. Nu blir det lördagsmys med kinderägg. 1 kommentar:

Frida sa...

Haha jag är likadan med strumporna. Egentligen borde man bara köpa enfärgade. Blir ju lite lätt galet med mönster överallt :P