fredag 18 april 2014

Påsken är här


Rimma hittade en påse att spendera sin tid i.


Roligt.


Lillebror fick också testa. 

Här har påsken börjat i sjukdomens tecken. Jag var själv till läkaren i förrgår men det konstaterades bara att jag inte har något. CRP var ok. Det enda jag fick var ordentlig hostmedicin. Hostandet har hållit mig vaken i över en veckas tid och jag har varit sjuk i över en månad nu. Nu är det dock kollat att jag inte har öroninflammation eller något annat liknande. 

Astor har fått sin första ögoninflammation. Så nu får vi se hur länge han kommer att ha det. 
Rimma hostade så mycket i natt så hon spydde ner mig, sig själv och vår säng. Idag bestämde hon sig för att klä av pyjamasen och blöjan och kisa i sängen. Härlig ålder det här ;)

Så ni hör ju…det har börjat så där semibra det här. 

Igår var jag på jobb en stund och före det så tog jag en svängom på Adam och Ewa. Skönt att ha tid att gå omkring och för en gångs skull ha inspiration att titta på saker. Fyndade två splitternya Blingo blusar åt Rimma, pris tillsammans 9€ och det tyckte jag var ok (har dock INGEN aning om vad blingo kostar men iaf…). En mössa köpte jag åt Rimma samt en hjälmmössa. Och boken Totte går till doktorn som skall läsas flera gånger i rad. Har dock ändrat lite av texten då jag läser. Tycker det är lite väl hemskt att Totte SKRIKER då han får spruta. Hos oss så gråter han lite men det blir snabbt bra då han får plåster. Känns lite som om man skrämmer upp barnen med den där boken. 

Imorgon blir det två stycken kalas för mig och Rimma. Astor och A får stanna hemma pga ögoninflammationen. Nu håller vi tummarna att Rimma inte blir sjukare eller får ögoninflammation.

Det jag längtar mest efter just nu är inte solen utan att bli frisk. Helt enkelt. A t t B l i F r i s k, N U!!!

2 kommentarer:

Linda (kusinen) sa...

Usch!
Stackars er! Hoppas ni snabbt får bli friska!
Här började det med liknande.
Robban 40 graders feber och troligtvis lunginflammation. Och Leah klagade på öronvärk och när jag kollade hennes öra så såg jag hennes rör sitta på tvären..

Ja jösses...aldrig är det lugnt. Sen dök det upp små husdjur i familjen så som löss...
Mitt i bygget, i kaoset...Men nu fixade Robban färdigt vår tvättstuga så att jag iallafall kan stänga dörren om det eländet :-D

Puss på er! Saknar er! Glad påsk!

Petra S-H sa...

Oj fy då för era "sjukor". :( De kommer sällan ensamma. Det är inte roligt att vara sjuk och om man själv är frisk så orkar man ju bättre men då man själv är så dålig så orkar man ju helt enkelt ingenting. Väntar så på att börja må bättre och få ungarna friska. Som tur är blir det ju sommar snart!