fredag 1 januari 2016

Nyårsafton


Onko tukka hyvin? Check! Ja just det, jag är ju inte på väg någonstans. Barnen går in i skåpet med en massa lampor och lucialjus. Och har det så roligt så!


EXAKT! Jag kommer ALDRIG att vänja mig vid att vakna tidigt. Jag är en kvälls/nattmänniska och så är det bara. Nu under semestern har jag till och med märkt av en sån sak: Då jag får sova hur länge jag vill och tro mig, vissa dagar under jullovet så gjorde jag verkligen det (vi snackar 11:30-tiden) så då hade jag inte kallt under dagen. Jag som normalt får klä på mig långkalsonger och yllesockor direkt från morgonen. Sitter alltid under filt på soffan. Dessa dagar hade jag inte kallt. Jag kunde gå omkring i ETT par yllesockor och med mjukisbyxor, utan att ha något under. 
Sen kom den dagen då vi skulle på blod- och svalgprov och var tvungna att vakna tidigt. Frös heeela dagen. Dubbla yllesockor på, inomhus! Och ändå är det lite kallt. 

Har ju inga vetenskapliga bevis på detta men upplys mig gärna om någon vet något samband med att frysa och att inte frysa om man sover längre. 


Vi var ute för första gången på 8 dagar!!!


Vi hade "sprakanstikkuna".


Det gillades och hädanefter kommer jag bara att köpa dessa långa för jag hann ju knappt få de korta i handen på barnen innan de hade brunnit ut. 

På kvällen då barnen gått och lagt sig dukade jag fram vitt vin, en massa goda ostar, salta kex, gravad lax, Malaxlimpa, rom och ännu mer ost. Åt tills jag höll på att spricka. Sen blev klockan 24 och jag tittade på lite raketer genom fönstret. Sen läste jag några bloggar, åt choklad och sen gick jag och la mig. En helt ok nyårsafton. 

Jag har bildbevis på min ostbricka men eftersom iPhoto och min telefon inte alltid vill samarbeta så har just den bilden inte flyttats över än. Skall försöka få in den, så att ni inte går och tror att jag hittar på här ;) Nu uppdaterad =D
Inga kommentarer: