lördag 15 februari 2014

Ut på tumis


På alla hjärtansdag lämnade vi barnen hos svärföräldrarna och for iväg ensamma på stan. Då vi gör det blir det alltid shoppat en massa. Fattar inte hur det går till! Täcke och dyna till Astor, stackaren har inte haft några tills nu. Bara en massa fleecefiltar och sånt. 
Jag hittade äntligen ett par GoreTex skor att ha nu på vintern då vi går ut och gå. Och så snubblade vi över en vinterhalare åt Rimma. Jag hade bestämt att vi skulle köpa en polarn åt henne men för -50% så kändes även den här som ett bra alternativ.


Lunchade på Il Banco.Efterrätten däremot, den intogs på Amarillo. Vi gick runt till några ställen och kollade på deras dessertmenyer men hittade ingen bra. Så sa jag att vi testar att gå till Amarillo. Och det kan ju aldrig bli fel med en brownie. Dessutom två för priset av en. 


Rimmas halare till nästa vinter blev alltså en Didrikson.


Helt ok lila färg, stora reflexer och extra tyg vid knäna och armbågarna så det är lättare att sitta ner och leka. Den är i storlek 90 och vi stod länge och funderade om vi vågar ta den. Men eftersom Rimma är så lite och smal så tog vi risken. Om hon skulle bestämma sig för att växa riktigt ordentligt så är det bara att sälja bort den sen då. 

Inga kommentarer: