söndag 27 juli 2014

Svala Vallgrund


Snabbsväng till parken (har man lovat så har man lovat) innan vi hoppade i bilen (30 grader varmt) och for iväg mot pappas jobb. Titta vilken fin utsikt barn....som redan sover...


Väl framme tar vi en selfie och...


...dricker lite mjölk.


And off we go!


Astor går själv ända upp i tornet han. 


Kollar på utsikten (och diverse knappar och spakar...)


Astor se på båtarna.
Skärgård =)


Truck


Svävare

Sen spanade vi in lite mer båtar och traktorer och åt mellis och mat. Det var så skönt och svalkande och flera grader "kallare" än här hemma. 


Tuffisarna i bakluckan.


Russin


Mycket förvånad ung dam då hon såg att grannarna har smultron. Som hon sen gick och åt upp tre sekunder senare. (De var ju liksom under deras staket och nästan övermogna...så vi får hoppas att de inte blir sura ;)

Det är skönt med värmen men just nu så känns det att det skulle kanske kunna bli lite svalare. + 25 grader är passligt tycker jag. 
Barnen var lite upp i varv och tänkte inte få dem att sova nu på kvällen. Rimma skulle upp och kisa 5 gånger (3 lyckade) och nu ikväll så fattade hon att man faktiskt kan komma upp ur den där sängen också. Så det blev lite spring innan hon somnade. 

Har hållit på med ett inlägg i några veckor nu, fyller på vartefter men har inte vågat trycka på Publicera än. Då man gör det är det ju liksom "ute". Och jag tänker att tänk om det är något jag inte fortsätter med och så har jag skrivit om det här och så...jaa...kanske jag får vänta några veckor till? För tänk om det inte alls är min grej och så har jag "outat" det här...

2 kommentarer:

Tina sa...

Nu är man ju galet nyfiken!! =D

Petra S-H sa...

Tror nog jag får fundera på det några veckor till ;) å andra sidan då man väl ha sagt det högt så kanske man får mer energi (och press) att fortsätta ;) Stay tuned :)