lördag 16 maj 2015

En lördag i maj

Rimma och jag var till GW gallerian idag med ett mål, att hitta en simdräkt åt Rimma. Vi gick till HM, Lindex och Kapp Ahl, fotade de simdräkter som Rimma gillade mest och så då vi varit till alla ställen satt vi oss ner på en bänk, gick igenom foton och bestämde oss (ok, Rimma bestämde sig för en). 
Jag skulle ha valt den mörkblåa med små hjärtan eller den med ananaser på. Men Rimma valde förstås den med Elsa och Anna på. Blev faktiskt lite förvånad eftersom hon inte velat titta på Frost på över en månad. Trodde hon skulle ta den där med sjöjungfrun och katten. 


Sen köpte vi ett rosettdiadem också. 


Jag skulle ut på en PW/joggingtur. 


Haha, spirorna. Orkade typ 400 meter och sen gick jag resten av vägen. Gårdagens träning satte stopp för att löpa idag. Men det gör inget! För:


Bild: PinterestSen gjorde jag en chokladkaka utan vitt mjöl och socker. Använde istället kokosflingor och mandelmjöl samt banan för sötning. Dekorerade med finska (!!!) jordgubbar (inget går upp mot inhemska gubbar) och vitchoklad. Så helt sockerfritt var det ju verkligen inte men speciell. God och mer som en pudding än kaka. Kommer definitivt att göra denna igen. 


4 kommentarer:

Caziina sa...

Jag har också nån gång lagat muffins på mandelmjöl men tyckte det bara smaka mandelmassa. Kanske bättre att blanda med nån annan mjölsort. Den här låter god i alla fall!

Petra S-H sa...

Det skulle egentligen bara vara kokosmjöl men kookosjauho i butiken betyder tydligen kokosflingor. och jag tror nog det skulle vara någonstans mjöl gjort på kokos så jag började blanda i lite eget och det blev som sagt så där. Mer som en pudding än en kaka. Men jag kan nog säga att nog går den ner i alla fall, haha... =D

Linda (kusinen) sa...

Åh ser ju såååå god ut!!

Petra S-H sa...

=D Gick nog som sagt ner ;)