onsdag 6 maj 2015

På villan


Just före vapen drog vi iväg till villan. A skulle renovera och vi skulle bara njuta av skärgårdsluften. Herr Nilsson fick ha på sig en vante så han inte skulle bli så smutsig. 


Eftersom vårt lilla kryp-in är under renovering så fick vi sova i vardagsrummet. Vi satte en likadan säng till bredvid och så fick barnen sova lite här och där. Fick väl ganska bra, men längtar nog efter att vårt eget blir klart. 


Här tar herrn i stugan bort en bit vägg. 


Berget av skräp bara växer. A bär just iväg med den nya dörren som han satte där han gjort hålet. Den mörka dörren som syns på bilden skall tas bort och det skall bli bara vägg där. Massor med snäckor i år. Hittills har de alltid varit tomma men nu var vissa av dem bebodda och stank riktigt läbbigt!


Vädret var fint trots att solen inte ville visa sig värst mycket. 


Förberedd på regn!Det tar sig... Det här kommer att bli ungarnas del och här var det kök tidigare. 


En skogsutflykt hann vi med. 


Mommos supergoda mjöd hade vi med oss. Samt superkräppiga Närpes bröds struvor. 


Barnen hjälpte far sin med att föra ved. 


Dörren på plats. Bakom plastet ligger vårt rum som vi tidigare huserat i. Nu kommer det att bli vårt och barnen får det här som är på bilden. Sen var det bara att packa och fara hemåt. 


Men en megaskalbagge hann vi dock utforska. Först räddade vi den från en stor vattenbalja och sen såg vi på då den kröp omkring. Mycket underhållande. 

Inga kommentarer: