fredag 19 augusti 2011

Vecka 35

Var till rådgivningen idag och det gick väl så där. Det mesta såg bra ut men det blir att lämna lite prover och så var mitt SF-mått samma som för två veckor sedan och därmed så ligger jag under kurvan. Om jag ännu nästa vecka gör det så blir det en sväng på tillväxtultraljud skulle jag tro.


Så tro det eller ej men denna mage ligger under kurvan.

Pingvinen beräknas väga 2,5 kg just nu och ungefär 3,5 kg när det är dags att komma ut. Men eftersom jag är lång så kan jag "gömma" ett lite större barn än vad man kan tro så det kan hända att man kan räkna på ungefär 300-400g och då blir det ju ungefär 3,8-3,9 kg bebis.
Jag tycker att det där 3,5 kg låter ganska bra!
Så här har jag sett ut nu i veckan. Japp, samma jeans HEELA tiden. Men jag må då säga, två par jeans och en kjol som är mammaplagg, resten är "vanliga" kläder. Så jag har klarat mig bra!


2 kommentarer:

Linda (kusinen) sa...

Äh! Han/hon ligger väl mot ryggen och gömmer sig.... Den ser jättefin ut magen. Din mamma var ju lika "liten" då hon väntade dig...så oroa dig inte!
Kram på er! Tänker på er hela tiden!

Petra sa...

=) jag tror inte heller det är någon fara. Men det skulle ju kunna vara kul att gå på ett ultra till, trots att det är så liten tid kvar ;)
KRAM!