fredag 12 april 2013

Buzza för Hälsans kök

Jee, vi skall buzza om vegetariska hälsans kök produkter.

Vi har ju bestämt (ok, A och jag har bestämt) att vi skall ha en vegedag per vecka och nu får vi testa lite nya produkter. 

Här är lite info om deras produkter:

Hälsans Kök Burgare
Burgare går snabbt att tillaga i ugnen, i en stekpanna eller på grillen. Ett fantastiskt köttfritt alternativ för dig som gillar grillat. Burgaren kan serveras på traditionellt sätt med hamburgerbröd, härliga pommes frites och en fräsch grönsallad.
Hälsans Kök Bullar
Hälsans Köks Bullar är ett enkelt och trevligt sätt att variera middagen. Lika goda med vilken smaksättning du än provar och ett idealiskt mellanmål med en krämig dipsås till.
Hälsans Kök Färs
Färs kan användas istället för köttfärs i exempelvis tacos, spagetti bolognese eller lasagne. Den passar bra som fyllning i pajer eller på pizza och ger en god och fyllig smak i soppor och såser. Tillsätt den när såsen kokat klart och låt den få ett uppkok.
Hälsans Kök Falafel
Hälsans Kök Falafel är en underbar produkt gjord av kikärtor. Passar utmärkt tillsammans med pitabröd, isbergssallad och yoghurtsås. Eller varför inte med en härlig cousoussallad? 

Även veganer kan äta den här produkten.

http://www.halsanskok.fi/

Vad innebär det att vara Buzzador?

Man får produkter hemskickade, testar dom och berättar vidare åt vänner och bekanta via bloggar, facebook, twitter eller face to face. Ibland kan man dela med sig av prover även till andra och få produkter innan de kommit ut på marknaden. 
Det är gratis att vara med och då man buzzat en produkt så skall man göra en slutrapport. 

Inga kommentarer: