tisdag 16 april 2013

Shopping, flygplan och släktingar

Helgen har varit minst sagt fartfylld!


Rimma provade Matheos babysitter


Så fick hon en kram av Astor


Farmor och jag


Rimma och Nea hade farten uppe!


A frågade av Rimma om hon ville åka till flygfältet och titta på flygplan. Japp det ville hon, kläderna skulle på direkt och vi hade en himla tur. Precis då vi kom till fältet skulle ett plan åka iväg. 


Astor och jag väntade i bilden.


Sen igår drog vi iväg till GW-gallerian för lite shopping. Rimma sprang så hårt så hon knappt fastnade på bild...


Ett suddigt snabbt flin gick hon med på.Nya stövlar och ny-gammal halare. 


Jag (eller ok A) köpte en ny jacka, fleecejacka och utebyxor. 


Det fick bli blått och rosa. Är så trött på svart efter vintern så nu ville jag ha lite färg! Byxorna är dock svarta och vet ni vad som hände. Jag kom hem med fel storlek! Fattar inte hur det kunde hända!!! A skulle iväg på ärenden och skulle försöka fara och byta dem till en storlek större. De är på rea så vi får se om det går. Hoppas. Annars får jag gå ner i vikt massor!!!!


Rimma skojar lite med Astor


Barnens saldo. Halaren hittade jag på ett FB-loppis och den var använd några gånger och det syntes inte alls. Den ser alldeles ny ut. Den är till nästa vinter. Grön passar båda barnen så Astor får den sen också. 
Crocs gummistövlar i vacker blå färg. Också tänkt att passa båda barnen.
Fleecejacka till våren/sommaren åt Astor.
Strumpbyxor åt Rimma.
Två par byxor och en body åt Astor som växer så fort.
En skjorta, ett par shorts och en lå-vit-randig långärmad pike skjorta, även dessa åt Astor.

Och så en vit Next- pike, alldeles ny, även denna hittad på ett fb-loppis.


Jag smygfotade Rimma genom fönstret.


Hon testade sina nya stövlar och övriga regnkläder. Hon ser ut som en riktig regnbåge! Barn får ha färgglada kläder tycker jag. Har själv haft en ganska strikt färgton på senaste tiden men nu iom min nya jacka så skall jag börja använda lite mer färger igen. Våga vägra svart =)


Och sist men inte minst. Vår lilla fröken och hennes favoritsysslor. Tynga in huvudet i tvättmaskinen. Igår kväll så hörde jag att hon var i tvättstugan och efter en stund så började hon låta lite ihålig på nåt sätt. Sen så började man höra lite gnäll och jag som satt och ammade ropade på A om han kunde gå och kolla vad hon gjorde. Då hade hon fastnat på nåt sätt inne i maskinen och bara en liten del av ena foten syntes. Jag skrattade så tårarna sprutade!


3 kommentarer:

Linda sa...

Är det Matheo som i Matheo som vi känner? Isf är det ju M.:s sitter som Matheo har lånat. :) Jag sa genast (innan jag hade läst någonting) att - se även Heinonens har en svart och röd sitter som vi har. :P

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Petra S-H sa...

Jepp, samma Matheo. Jasså det är M:s. Nå då har vi lånat M:s sitter. Egentligen så borde vi ju ha testat Astor i den men Rimma såg den och skulle promt dit. Tur väger hon så lite ;)