tisdag 23 juli 2013

Supersmarriga cupcakes


Receptet hittar du HÄR på Bambis blogg!

Chokladcupcakes med hallonmarängfrosting


Jag gjorde bara en lite annan version. I orginalreceptet skall det vara hallon, men eftersom vi råkade ha mycket färska jordgubbar i landet så tog jag det istället. 


Jag tror dock jag borde haft lite mer jordgubbar för frostingen smakade lite för smörigt i min smak. Nästa gång skall jag lägga lite mindre smör och lite mer jordgubbar/hallon.Gott var det!

6 kommentarer:

Caziina sa...

MUMS var det! ;-) Jag måste nog också testa receptet!

Petra S-H sa...

=) Visst var det! Skall testa med hallon nästa gång…måste bara plocka lite först! ;)

Anni sa...

Det här har inget med de smarriga cupcakesen att göra. Men jag kan inte tacka dej nog för allt du okrat skriva ner om era erfarenheter kring höfledsluxation! Min systers dotter fick igår, som nästan två veckor gammal, sin skena och din text har hjälpt mycket på traven! Tusen tack!

Petra S-H sa...

Anni: Blir nästa tårögd av att läsa att ni haft nytta av det jag skrivit. Jag vet hur jobbigt det är och hur hemskt det känns, trots att det sen går över och oftast blir bra.

Lycka till, HOPPAS att allt går bra och jag svarar mer än gärna på frågor om det är något mer ni undrar över! =)

Anni sa...

Tack, jag ställer säkert frågor om det är något nån av oss funderar över. Det börjar säkert löpa, vardagen alltså, bara de alla tre vänjer sej först.

Petra S-H sa...

Det är svårast i början, innan man vet hur allt fungerar. Tur att det märktes i tid. Vi fick skenan då många redan skulle fått bort den! Men som sagt, fråga på! =)