torsdag 14 november 2013

Astor 10 månader och en Manduca


Rimmas månadsklistermärken har ju tagit slut nu då hon fyllt 2 år så vi passade på att ta Astors 10 månaders foto då Rimma sov så att hon inte skulle se. Måste hitta på något att "limma på henne" också då vi tar foton i fortsättningen. Tror att hon blir nöjd med vilket klistermärke som helst.


Efterlyste en Manduca på Vasas FB loppis och det dröjde inte länge innan vi fick napp. En brun som bara är använd några gånger. Ville skaffa en före vår resa så vi hinner testa den lite och så där snabbt så kändes den bra. Astor vill ju helst se framåt men tror att den kommer att användas i sådana situationer när Astor skall sova. Och så tror jag att Rimma kommer att bäras i den också. Vi har ju en babybjörn också så nu kan vi bära båda samtidigt om vi vill. 

2 kommentarer:

Kaija sa...

Me koettiin tuo molempien lasten kantaminen silloin Pariisissa keväällä 2011. Oki oli BabyBjörnissa ja Selma Manducassa ja se oli kyllä parasta siellä, ainakin sellaisilla pienillä pyrähdyksillä. Jos lähti koko päiväksi matkaan, niin piti kyllä olla rattaat myös. Kantaessa tuli niin kuuma! :)


ps. mahtava löytö muuten tuo reppu! täällä ne ovat niin haluttuja, etten kertaakaan ole törmännyt kirpparilla - nopeammat ovat vieneet!

Petra S-H sa...

Meillä tuo Babybjörn ollut vähemmässä käytössä nyt ja mietitään otetaanko molemmat mukaan vai vain manduca. Astor ja Rimma kun painaa lähes saman verran. Selkä kipeytyy Baby björnin kanssa jos pitää kauan kantaa kun he ovat jo niin painavia. Me otetaan myös vaunut tietenkin koska lapset ei osaa nukkua päikkäreitä missään muualla kun vaunuissa. ( ja rimma on nykyään sellainen että ei jaksa kävellä pitkiä matkoja…luulen kuitenkin että se johtuu talvikengistä ja haalarista koska vielä alkusyksystä hän käveli piiitkiä matkoja)

Mä pistin itse asiassa itse kysely fb kirpparille että ostan ja ei mennyt kun päivä niin yks tyttö otti yhetyttä. Ja se oli vielä niin että hän oli kaverilta ostanut joka ei ollut käyttänyt sitä vissiin lainkaan ja tämä käyttänyt sitä vain muutamia kertoja. Eli todellakin löytö. Ja onneksi värikin oli ihan miellyttävä. Meinattiin jo huutonetistä huutaa, mutta siellä hinnat nousee aina kun pitää maksaa myös postimaksut. Nyt pääsi itse hakemaan =)