fredag 15 november 2013

Elämäni aakkoset

Sanniksella oli tällainen Elämäni aakkoset haaste bloggaajille ja enhän minä nyt tästä voi kieltäytyä. Listaaja kun olen.


A - A ja Astor. Father and son!B - Bali. Haluaisin joskus käydä.

C - Canada Goose. Takkien takki. En vaihtais ikinä pois! Ihan sama mitkä tyhmät "varoituskirjoitukset" Fejsbookissa pyörii. I H A N sama, lämpimämpää takkia ei ole!!!

D - Didrikson. Taas takki ;) Kaksi niitä löytyy ja en vaihtais kyllä niitäkään pois.

E - Espanja!!! 55 päivää jäljellä ja laukku ei ole vielä pakattu, o-ouuuu!F - Farkut. Minulla on yleensä aina farkut jos lähden kotoa. Ja nyt viimeaikoina olen saanut todeta että T A R V I T S E N uudet farkut. Vanhat ovat täynnä reikiä ja osa on jostain kumman syystä kutistunut tässä viime aikoina. Voisin myös kuvitella ostavani jotkut leggarit. Oh my gaad! Ampukaa minut! Pillifarkkujahan minulle ei ikinä pitänyt tulla!!!

G- Google. Kaikki mitä luette Googlesta on totta! Kai te sen jo tiesitte! ;)

H - Hoitovapaa. Ihanaa olla kotona, ei niin ihana katsoa tilille. 

I - Siis tulee mieleen kaksi asiaa. Iisalmi ja Ikaalinen. Kummassakaan en ole käynyt. Miten ei voi I kirjaimella tulla mieleen mitään muuta???

J- Juhlat. Rakastan juhlia, juhlien järjestämistä ja olen odottanut vuosia, että joku järjestäisi kunnon naamiaiset. Ei vaan ole näkynyt. Ehkä pitäisi itse järjestää???


K - No en kyllä voi kirjoittaa mitä ekana tulee mieleen ;) Niin vastaan siis kynnet. Aina laitettuja ja lakattuja ja jos olisi enemmän aikaa niin käyttäisin tähän harrastukseen enemmän aikaa.L - Lentokone. Meidän perheessä käydään välillä lentokentällä ihan huvin vuoksi katsomassa lentokoneita. Rimma ja A pitää siitä, minä pidän siitä ja Astor ei vielä tajua mitään kun se joutuu yleensä istumaan autossa mun kanssa. Rimma ja A seisovat ulkona ja katsovat kun kone lähtee. Ja jos on oikein hyvä säkä niin koneita voi lähteä jopa kaksi!!! ;)M - Melissa Horn. Uusi tuttavuus, hieman masentavaa kuunneltavaa, mutta niin taitavasti kirjoitettuja biisejä.

N - N niin kuin Niinistö, Suomen presidentti!

O - Odd Molly. Kaapit onneksi täynnä tätä ihanaa merkkiä! =D (mutta vielä mahtuu…)P - Porkkana cupcake. Löytyy AINA meidän kodista jos on juhlat luvassa. Niistä tulee niin mehevät ja herkulliset. Q - Lilla Q. Kirja jota tuli lapsuudessa luettua. En muista muuta kun se, että Q oli aika ressukka kun sitä tarvittiin niin harvoin. Q kun on aika harvassa sanassa.

R - Rimma, rakas tyttäreni!


S - Strömsö. Aina ei mene niinkuin Strömsöössä vaikka se on ihan tässä vieressä. 

T - Turku…opiskelukaupunki. Aika siellä olisi ehkä paremmin mielessä jos en olisi kökkinyt jossain asuntolassa viikonloput. Ja kun ajattelee Turkua niin ajattelee tietenkin myös Kaijaa <3. Pusuja sinne!

U - No varmaan se Uni sitten. Se on nimittäin vähän heikossa hapessa tällä hetkellä. Kokonainen yö ilman heräämisiä on tilauksessa. Ollut jo aika kauan…

(Kuva ei liity uneen millään tavalla)

V - Vene. Enää ei meillä venettä ole eikä varmaan pariin vuoten tulekkaan. Tarkoitus on kuitenkin jossain vaiheessa hommata uusi (käytetty). 

W - Wasaline? Ei, en mä keksi mitään!

X - Xylitolpastilli. Kun on herkkulakossa voi syödä näitä. PALJON. 

Y - Yö. En ole kuunnellut Yötä piiitkään aikaan. Ehkä olisi aika.

(Yö Rewell Centerissä ja ihan itse ottama kuva)

Z - Zoo. Olisi kiva käydä jossain oikeassa eläintarhassa jossain eksoottisessa maassa.

Å - Åland. Muutaman kerran tultu käytyä ja ihana paikka kesällä.

(Tässä mennään Ålandiin päin)

Ä - Äyriäiset! ISO lautasellinen kuorellisia katkarapuja ja lasi valkoviiniä (Australialaista). Ai että! Jos siihen vielä laittaisi lämmin kesäpäivä, hyvät ystävät sekä hotelliyö olisi täydellinen päivä kasassa. 

Ö -Ö, olisihan se kiva jos olisi oma saari.

Kiitos Tack


Inga kommentarer: