fredag 23 maj 2014

Barn i park


Barn i park nummer 1. 


Barn i park nummer 2. 


Astor var på sin 1,5 års check up idag och han är definitivt godkänd. En riktig följer sin egen kurva typ. Var lite orolig innan över läkarbesöket eftersom Astor hamnat att vara så många gånger till läkaren på senaste tiden men det gick riktigt bra. Han till och med försökte "tuta" på läkarens näsa medan hon klämde på hans mage. Vi skall tillbaka i morgon för att få vaccin, två stycken, så där kommer det förtroendet att fara då. 

På tal om park så är parken här var vi bor en helt vanlig park men den är alltid full med folk. Mammor med barn, dagmammor med barn, morföräldrar med barn, soffor med barn... Det är alltid någon att tala med och fast barnen inte ännu leker så mycket med andra så tycker de det är kul i alla fall. Rimma säger nog ofta att hon vill: Gå parken, leka kompisar! 

Eftermiddagen här var lite kaotiskt och jag och Rimma rök ihop hela tiden. Sen bet Astor mig och ja ni fattar...så där höll det på tills A kom hem. Så då barnen skulle och sova så sa jag: hej då nu far jag någonstans. Satte Nadia och Linns podcast i örat och cyklade. Det blev Gerby-Västervik runt, 9,4 km. Skönt att komma ut och göra lite vettigt. Nu blir det nagelfix (klockan 24 på natten, jättestort, i know).

Go natt!

Inga kommentarer: