torsdag 8 maj 2014

Basement Barbers


Idag har jag varit och fixat håret till Basement Barbers på Rådhusgatan 15. Min syster Isabelle är där på praktik och som ni kanske minns så har jag länge funderat på att göra något nytt med mitt hår. Förälskade mig totalt i golvet. Se bara själva, hur häftigt är inte det där?Här sitter jag och väntar...


Obligatorisk selfie.


Gillar att sitta och titta på alla människor som går förbi. 


Doftar gott gör det också.


Kameratest


Så här blev det (hade ju förstås satt kameran på någon konstig funktion så den gjorde håret suddigt). Häftigt att göra någonting nytt med håret. Ombre med en twist kallar jag det ;)


Fick en bättre bild av Isabelle, gillar färgen så mycket. Satt och gäspade hela tiden för det var så skönt att bara sitta och ta det lugnt. Är så van att springa efter barnen så det var riktigt behövligt att bara sitta och vara. 


Basement Barbers är rätt så nyöppnat och har drop-in så det är bara att titta in och fixa håret.


Sa jag redan att jag älskar golvet?!


Mitt i stan ligger det också och namnet kunde inte vara mer passande. Tack och hej syrran.


Känner mig som guldlock =)
8 kommentarer:

Sannis - After the storm sa...

Käääks! Vähänkö ihanan näköinen paikka! Ja hei, wau mikä liukuväri ja wau mitkä kiharat!! Tuolla pitää kyllä käydä!

Tina sa...

Jättesnyggt hår! Har funderat på å byta frissa, för nu när vi bor här känns d lite onödigt med en tripp till Smedsby varje gång...! Så jag tror d där får bli nya klippstället, bra pris! =)

Petra S-H sa...

Sannis: Eikös!! Hanna tekee ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella ja koko paikka on ihanan retro ja pieni. Hyvä lämmin tunnelma, eli sinne vain! =)
p.s Kiva kun liityit lukijaksi =D

Tina: Bra pris och super med Drop-in om man bestämmer sig för att man vill göra någonting genast. Hanna som äger stället är jätteduktig. Min syster är ju där på praktik nu så det var hon som fixade mitt hår =)

Kaija sa...

Ihanat hiukset!

Kaija sa...

Ihanat hiukset!

Kaija sa...

Ihanat hiukset!

Kaija sa...

Ihanat hiukset!

Petra S-H sa...

Kiitos <3