onsdag 7 maj 2014

Dittan och dattan


I förrgår hasade hela familjen oss upp och jag trodde inte mina ögon då jag såg var klockan var. Förevigade det, för det lär inte ske igen!!!


Snyggingen.


Dääär vill jag tynga.
Fick fläta tösabitens hår. 

Hon har de senaste veckorna börjat prata så mycket och ibland blir man chockad över hur mycket hon minns och vad hon kan. Hon har bland annat lärt sig att säga hela sitt namn...japp...alla namn och efternamnet. Och så sjunger hon om allt möjligt, både riktiga sånger och egen påhittade. 

Astor har även han börjat prata. Di(l) är krokodil, äppo är slut, äppe är äppel och mjölk försöker han teckna. Han går också omkring och babblar men det är mer bebisbabbel ännu. 

Astor fick ju en till antibiotikakur och han fick en allergisk reaktion på den så vi fick fara och visa upp honom, och förstås så var hans symptom inte typiska för en allergisk reaktion. Men han fick antihistamin och det blev bättre nästan genast. Nu tar han inte längre allergimedicin och magen blev bättre med mjölksyrebakterier. Så nu har vi en antibiotika som ligger på svarta listan för hans del. 

Inga kommentarer: