söndag 11 januari 2015

Astors kalas


Gula ballonger som jag pimpade lite med text. 


På Decora house hittade jag snygga servetter, koppar och tallrikar med olika fordon på. 


Tårtan bestod av två kladdkakebottnar och hallonmousse emellan. 


På biltema hittade jag små fordon som fick agera som dekoration. 


Det var enkelt med kakan den här gången. Tog ut den ur kylskåpet och började förstöra och gräva i den för att få rätta "looken". ;)Vi hade en glutenfri version också. Rimma hjälpte till med att öppna paketen. 


Vår 2-åring!!!


Han var så stilig i skjorta, slips och kostymjacka. 


Har hugger vi in. 


Vi bjöd på salta pajer och så satt jag fram vindruvor, gurka, ost, minitomater och korv. Detta för att barnen inte bara skulle ta kex och tårta utan faktiskt äta något annat också. 


Astor fick en massa fina presenter och som vanligt så vet jag inte vad han fick av vem eftersom jag var i köket då en del gäster kom. Men Astor och hans föräldrar tackar för allt det fina. <3

Då vi tog den här sista bilden så var Astor helt pigg men efter ca 5 minuter så hade han somnat på soffan. Så vi fick bära honom i säng. Han har ju haft en så roligt dag. 

I morgon blir det rådgivningsbesök för lillkillen så vi får de aktuella måtten. 


2 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Du hittade fordonen ser jag! :-) Jättekul tårta! Jag sparade en liknande i min inspirationsmapp till kalaset också, men det blev en annan variant istället :-)

Petra S-H sa...

Jag skulle just gå in på din blogg och säga att nu finns bilder på bloggen men du hann in före =) Den blev ganska häftig faktiskt!