söndag 19 augusti 2012

GW 7 bröllopsdagen till ära

Alltså den där A lyckades nog lura mig rejält. Att vi skulle och äta någonstans så fattade jag ju men han körde ju runt hela stan och blandade bort mig riktigt ordentligt. Under hans lilla bilfärd så trodde jag att vi skulle till Faros, Strampen, Waskia, Seglis, någonstans norrut, Kantarellis, Fransmanni, Kotipizza i Rewell Center, cafe August och il Banco. 

Sen då han svängde mot GW så fattade jag att det var dit vi skulle. 

Smakprov:


Vi valde alltså deras 7 rätters paket som jag länge velat prova på. Och man kan ju säga att man inte blev missnöjd. Den enda som fattades var ju det där goda vinet men denna gång fick vi nöja oss med alkoholfritt. A var snäll och delade en flaska med mig. I rättvisans tecken.


Här måste jag bara skriva att det här var nog det godaste jag ätit på LÄNGE! Lammkött och en söt sås med rucola, smulton och kantareller. Helt underbart!!!


Ren som bara försvann i munnen


Det fanns två efterrätter. Den ena var en väldigt stark ost med söt "löksylt" på och så denna citonpavlova med maräng och smultron och blåbär. 


Eftersom vi började kvällen rätt så tidigt och Rimma sov middag då vi for iväg så hann vi ju hämta hem henne tills hon skulle ha kvällsgröt och gå och sova. Så alla glada och nöjda! Nöjdast av allt var nog min mage. Unge-unge sparkade som mest vid lammrätten som var precis den jag gillade mest. Vi har nog samma smak tydligen. 

Tusen tack till min underbara A som ordnade detta mitt i all renovering!!!

4 kommentarer:

Caziina sa...

Han e nog fin den där Arthur din! :-)

Petra S-H sa...

Ja säg det! Undrar när jag skall hitta på någonting lika bra tillbaka?? =/

Linda (kusinen) sa...

Åh vad gott allt såg ut! Dit vill jag åka nästa gång vi är i Vasa. Såg fantastiskt ut!
Han är fin han, din man...!
Kram på er alla fyra!

Petra S-H sa...

Ja det var supergott! Ni skall verkligen åka dit nån gång. Supergott (och dyrt förstås) och väl värt besöket!
Kram på er också!