torsdag 16 augusti 2012

Status

Laminatet är lagt i hela lägenheten. Största delen av kaklet har kommit. Vi har köpt ny grill och nytt bord + stolar till terassen. Jag har packat massor med lådor och Rimma har varit hos sin Mommo och skötas i två dagar. 

Det går frammåt. A tycker det går långsamt men det är för att han är där dagarna i ända. Då Rimma och jag kommer dit så ser vi ju att så mycket har hänt. Bara Rimmas rum är omålat. Och tapeten till vårt rum är inte bestämd ännu, men det hinner vi med sen. I morgon får vi hämta våra sprutmålade köksdörrar. 

Jag har äntligen lyckats med mitt batatbröd, eller ja det är i ugnen ännu så jag bränner väl ihjäl det innan  jag får ut det. Men det jäste. Det ni!!!

På lördagen så har vi bröllopsdag. Vår 5:e. Jag frågade så där försiktigt om A har kommit ihåg att vi har bröllopsdag. Jo det har han nog. Nååå skall vi hitta på nånting? Då svarar han så där som han gör ibland; du kan ju ta på dig någonting lite bättre. Och så var det slutdiskuterat och jag ids int fråga nåt mer. Han har ju nåt på G och det är alltid spännande med överraskningar. Fast vi bara skulle åka in på lunch till stan så skulle jag vara nöjd. Så länge det är mat involverat så är jag väldigt nöjd ;)

2 kommentarer:

Linda (kusinen) sa...

Mysigt! Vi firar 7 år på måndag :-)
Kram

Petra S-H sa...

Ja just det, vi hade datum så nära varandra. Ni skall också ha så kul! =) Skall bli spännande att se vart vi är på väg, men som sagt bara det involverar mat så är jag nöjd ;)