söndag 12 augusti 2012

Tapetbeslutet


Denna blev det från UK och en butik som heter Little Yellow Birds. Hoppas på snabb leverans och att den är så fin och färggrann som den är på bilden!
(och ja det är ju inte ens en tapet utan en wallsticker för att vara exakt)

7 kommentarer:

Linda (kusin) sa...

Jättefin!!!

Petra S-H sa...

Jepp, så där passligt färggrann =)

Kaija sa...

Voi ihana, sä (tai siis lapsethan saa) sait sen ;)

Ja onnea muuten siitä, että saitte asunnon myytyä. Meillä on ollu "hieman" lomahärdelliä. Sadevesi tuli viime viikolla sisään olohuoneeseen ja kasteli seinän ja Tapsa joutus kesken loman kolmeksi päiväksi töihin. Samaan aikaan meni Selman uimakoulu - meinas huumori loppua! Noh, kaikki nyt jo paremmin. Vesivahinko korjataan ens keväänä, Tapsan loma jatkuu taas ja sai jopa yhden viikon extraa, kun joutus kesken loman ja Selma sai käytyä uimakoulunsa...

Nyt me vaan lomaillaan ihan oikeesti ;)

Kaija sa...

Eipäskun hetkinen, tää onkin nyt joku ihan eri karttakuva...En ollu lukenu vielä noita aiempia päivityksiä. MUTTA mun mielestä valitsit kyllä parhaan jokatapauksessa <3 Ja muuttokuvatkin kivoja. Palaan lukemaan teijän elämästä taas, kun on vähän enemmän aikaa. Olette kuitenkin ajatuksissa!

Petra S-H sa...

Kyllä, onneksi jatkoin vielä vähän googlaamista ja sitten löytyi tuo ja siinä se sitten olikin. Ilmoitin Artolle että tämä otetaan ja sillä selvä ja tilasin sen. Toinen seinä on nyt sit haalean vaaleanpunainen. Jos unge-unge on poika niin voidaan maalata se eriväriseski sitten joskus. Rimma siellä nyt tulee olemaan eniteen alkuun =)

Vai että vesivahinko =( Ei oo kiva ei, miten siinä nyt noin kävi?! Onneksi korjataan (vaikka onkin vasta keväällä) ja että Selma pystyi olemaan uimakoulussa. Meillä kävi niin että ei saatu paikkaa vauvauinista koska maanantait ei sopinut. Mutta lokakuussa alkaa uudet kurssit ja silloin meille soitetaan ensin koska olemme nyt varasijalla eli mahdutaan sitten varmasti mukaan =) Käydään koko perhe tropiclandiassa sitten kun tämä kamala flunssa/remppaurakka on ohi.

Nauttikaa lomasta!!!

Emma sa...

Nu är jag..eiku min son jätteavundsjuk på väggen som Rimma ska få! Snärtti!

Petra S-H sa...

Emma: Ni ska jubygg sen in the fjuutchör så då vet du får du nog toteuttaa dina…eiku Klimpens tapetfantasier ;)