måndag 6 augusti 2012

High och low

Dagens low är verkligen den färdiga Viltskav med potatismos som jag (the PREGGO!) skulle mysa med ikväll. Potatismosen smakade citron och det tyckte A också. Den smakade så illa att jag inte kunde äta den och att jag inte skulle ha visst att det var potatismos om jag inte skulle ha köpt just med potatismos. Och jo, jag har reklamerat. Så där kan det inte smaka!!!

Andra low är att Rimma har blivit förkyld och är förstås jättegnällig. Stackaren!

Dagens high är att vi fått supermycket gjort! Kakel och klinkkers är beställda. Alla köksdörrar förda till sprutmålningen. Vi har kollat lite på tapeter (och här kommer en liten low igen, min drömtapet kostar 250 euro för en fondvägg :( och herrn i huset tycker det är för mycket. 

Sen har vi köpt ny diskho. Ny målfärg till vardagsrummet. Den vi målade med i lördags ser gul ut och det var inte riktigt vad vi var ute efter. Nu borde vi ha hittat en bättre. Två hela rum är laminerade. Skåp är flyttade och gammalt golv är borttaget. 

Så det tar sig!

Och så tror jag att jag har börjat känna av Unge-unges sparkar. Man skulle ju tro att man är helst lite rutinerad vid det här laget men helt säker är jag nog inte. 


2 kommentarer:

Linda (kusin) sa...

Ni har fått mycket gjort ni. Duktiga!

Roligt med sparkar. Det är förmodligen det du känner...snart så kickar den lill* rackaren dig riktigt ordentligt :-)

Petra S-H sa...

Vi försöker. Mest är det A som gör och jag som gör mat åt honom ;)

Ja jag tror nog att det är det men de känns fortfarande så lite. Trodde jag kände redan i vecka 7…hehe…men det var på ett sånt ställe att det var omöjligt så det var bara mina tarmar som höll på att möblera om sig…haha...