söndag 17 augusti 2014

Vasa-Umeå del 1.


Vacker morgon i hamnen.


Jag har varit till Umeå senast då Kicki hade 40-års kalas...ett antal år sedan. Sen har jag varit på ABI-kryssning år 1999 men efter det så har jag bara varit till Stockholm. 
Märkte till vår stora glädje att vår vackra dotter (och min näsa och mun ;) pryder gången mellan terminalen och båten. Vi hade bokat en daghytt så vi skulle ha plats att lämna grejerna i samt lugna ner oss ;)


Suddig skärgårdsbild genom smutsigt fönster. (Relotbron i bakgrunden)


Astor hittade en bok med grävmaskiner och andra fordon i lekrummet. Både Astor och Rimma skulle kunnat vara ute hela dagen. De tyckte det var så roligt. 


Skärgårdsbord. Barn äter gratis tillsammans med vuxna. 
Jag tyckte det var god mat, kanske aningen lite att välja på men helt ok. Jag gillar ju lax, räkor och malaxlimpa så det passade mig ypperligt. 

Astor och Rimma busar...Snart i Umeå. 

Fortsättning följer...

2 kommentarer:

Caziina sa...

Oj, vad roligt med Umeå resa. Påminner mig direkt om mitt år där, bara att se bilderna. Jag är annars allergisk mot såna här båtar, men till Umeå kanske man sku kunna fara :-)

Petra S-H sa...

Ja, det var verkligen nostalgiskt att vara tillbaka. Bodde du inte på Biologigränd eller något sånt? Körde förbi där med bussen och jag sa till A att det måste vara här var Caziina bodde. =) Jag var ju nog dit en gång också men kommer verkligen inte ihåg när det skulle ha varit...
Det gick ju så snabbt att fara över...det tar ju så länge åbp-sto eller hel-sto. Här var man ju över hux flux och samma tillbaka =)