fredag 30 september 2011

Passa på

Då man är preggo, havande, gravid så skall man passa på! Det vet ni väl, att man skall passa på och göra allt det där roliga som man inte kan göra sen längre.

Så vi passade på idag. Vi gick in till Kaffehuset August och åt god mat. Kantarellrisotton var underbar och precis lagom mängd för denna havande kvinna som knappt får ner nånting emellanåt.

Så var vi in via den nya Peak butiken i Rewell Center som tyvärr inte levde upp till mina förväntningar. Hade tänkt mig lite erbjudanden och sånt men inget. Skulle vilja ha en huppare åt mig själv men ingen var så där måste-ha-material. Arto hade ett köpkort till Aukia och hittade en huppare åt sig själv som fick komma med hem.

Eftersom det inte blev några sommarblommor för oss i år så fick det bli höstblommor istället. Plantagenbesök och en preggo på knän med händerna i mylla och voila´ så fint det blev.

Om en stund skall vi till några vänner på lite mudcake och glass. Så där passligt då man nu ändå passar på!Och så här ser jag ut idag:
Och hey hörni, vi beställde en ny kamera igår. Blir vår tredje i Canon serien, en för varje familjemedlem. Rätt ska va rätt!

1 kommentar:

Frejon sa...

....passa på....jag kan ge ett bra passa på tipps till denna helg. Gå på Bio!
Jag har själv inte varit på bio sedan ....ja jag mins inte men jag tror vi såg Sagan om ringen del II...måste vara nått år sedan.
Så mitt passa på tipps åt er är Bio denna helg. Om inte annat kanske Pingvinen vill titta ut just då ni är på bion, bara så ni får störa alla andra som försöker se filmen då du som preggo skall försöka ta dig förbi 10 andra biograf gäster då ni måste gå mitt under filmen. He he