lördag 17 mars 2012

17.3 utflykt

I dag hade de "öppet hus" vid vindkraftverket så Pia, Matilda, Rimma och jag begav oss dit. Lämnade bilen vid Kutahamnen och gick.
Puh, nästan framme. Mötte bara pensionärer på vägen så vi tänkte vart vi riktigt hamnat men gratis kaffe och bulle brukar ju locka folk.
Vi njöt också av saft och bulle
Rimma och Matilda fick varsin reklamsnurra. Tack Mervento!Sen gick vi till Tropiclandia för att mata brudarna och oss själva. Vi åt pizza och lisma och tjejerna puré och mjölk.Härmed kan jag ju även säga hur väldigt ledsen jag är över att det inte blir något babysim för våran del. Tropiclandias babysim upphör (vi som hade plats i den nya gruppen som skulle börja 1.4) och nu så är ALLA babysim i när och fjärran fullbokade! FINNS INGA PLATSER! Vi som hade sett så mycket fram emot det.

3 kommentarer:

Anonym sa...

När har du kollat med Folkhälsan sist? När jag var i kontakt med dem i torsdags så sa damen i andra ändan att de eventuellt skulle starta en nybörjargrupp på söndag morgnar nu när trycket är så stort på dem när de slutar i Tropiclandia. Ring och kolla om det blir av. /Linda

Petra sa...

Skickade ett mail till Folkhälsan men har inte fått något svar därifrån! Måste ringa dit och fråga! Tack för tipset! =)

Anonym sa...

Läste i lördagens VBL att de på Folkhälsan skulle starta 3 extra kurser nu när det inte finns ngn babysimning i Vasa. Grupperna skulle vara tvåspråkiga så det passar ju bra åt er. :) Ring dit genast på måndag så att ni säkert får plats. /Linda